Enbart kultur 071219

Enbart ett grabbigt grabbgäng kan komma på dessa resor. Nu senast så är förslaget att vi skall resa till Kaliningrad via Gdansk. Förra året var vi i Polen. Det låter ganska fint att kalla det för en kulturresa. Men kulturen består huvudsakligen av inköp av alkohol, besök på restaurang en vansinig massa snack om tjejer och hur fantastiska vi är.... men ack, ack vilken liten verkstad. Stora trutar helt utan förmåga eller om det är vilja att handla. Så även om det låter grovt, och det gör det verkligen... till och med jag rodnar,.... så händer inget.

Som svar på killarnas mailbombning gjorde jag följande inlägg angående förslag att resa till just Kaliningrad.

"Det är ju fantastiskt att kulturgruppen haft ett förberedande möte där man uppenbarligen testat lite av vodkan man köpte i Polen. Uppenbarligen gav den mersmak då det nu stundar ny resa till vodkabältet.


Vi skulle ju kunna förenkla leveransen genom förhandling med Gazprom. Jag har aldrig förstått motståndet mot denna ledning som skall dras genom Östersjön, men å andra sidan har jag inte fattat varför den skall leverera en massa miljövidrig gas heller när det finns miljövänligare alternativ som etanol. Fördelen med etanol är att den fungerar som drivmedel för både maskiner och människor.


Gas vet vi ju sedan andra världskriget är en tämligen olämplig kombination just ihop med människor. Så följdaktligen bör vi se till att ledningen dras och att det genast fylls på med vodka i den. Intresset från diverse importörer i Sverige borde då bli tämligen omfattande.


Internethandeln av spirituosa lär också minska betänklligt till just vårt avlånga och köldslagna land. Tullarna får då tid att ge sig i kast med smuggling av torsk och kanske även en del av de polisiära resurserna kan omfördelas till att jagga torskar, framförallt det torskbestånd som ger sig på östeuropeiska småflickor.

Allt för att bevara Östersjön. Som jag ser det är detta ett klockrent miljöförslag. Faktiskt lite förvånad att inte Milöpartiet kommit med detta förslag tidigare."

Väntar fortfarande på svar efter detta inlägg :-)

Enbart kultur på rör

Peter PC Carlsson


 

Kommentarer till Enbart

Postat av: Jennie

svar: hahahaha okej?! :D

2007-12-19 @ 19:05:40
URL: http://hallon8.blogg.se

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0