Enbart läkare 071214

Enbart ett litet läkarbesök trodde jag. Så blev det inte riktigt.
Jag började morgonen, efter att jag lämnat sonen på dagis med lite provtagningar. Sen ett läkarbesök. Jag har nämligen ett hjärta som slår lite fel ibland. Eller nästan jämt faktiskt. Nå, i vilket fall som så räckte inte tiden till så jag blev ombedd att komma tillbaks senare under dagen. Så ja cyklade hem igen (ledig idag) och satte mig för att jobba lite.... Hmmm jag var ju ledig...

Nå innan jag cyklade tillbaks till doktorn passade jag på att justera bromsarna på cykeln de hade nästan slutat att fungera. Så efter en stunds undersökning så fick jag min dom. Galet blodtryck, såväl över som undertrycket. Ett hjärta som jag fick tre olika remiser för. Dels till Kardeologen, dels för 24 timmars EKG och dels för ultraljud på hjärtat. Tja så kan det vara. Jag mår tydligen inte så bra.... konstigt, jag som mest fokuserat på min mentala hälsa. Där vet jag att jag inte mår bra.

Så nu har jag fått mer medicin, vet dock inte om jag vill använda den. Har inte bestämt mig än. Men läkaren var rätt bestämd på att det kunde vara farligt med det blodtryck som jag har. För egen del tror jag att jag har haft det så här i flera år. Åtminstone så vet jag ju att hjärtat slagit fel. Förmaksflimmer, i flera år. Har liksom vant mig vid det. Men pulsen har inte alltid varit så hög som den är nu.

Kanske är det så att jag ska se till att sätta igång ett ordentligt motionsprogram för mig själv. Jag har lite övervikt och jag har tappat lite av min kondition. 

Snus var inte heller bra. Hmmm... mycket som jag skall sluta eller börja med tydligen.

Enbart en sak åt gången, frågan är vad jag tar först. Ta hand om mig kanske?

Peter PC Carlsson

Kommentarer till Enbart

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0