Enbart skatt 071230 nr2

Enbart en eftermiddag av surfande. Skulle se till att dels boka biljetter till New York och efter några dagar vidare till Kansas City. För egen del är jag lite snål så jag sitter en stund för att spara fyra kronor... eller snarare några hundralappar. Jag hittade en bra resa som passade och där priset var bra. Totalpris skulle bli 3.743 kr för att flyga t.o.r. till New York från Stockholm, detta inklusive skatter och avgifter. Men fan, när jag sedan kar så har priset gått upp närmare tvåtusen spänn.... Sur.

Nåja jag ska göra ett nytt försök i morgon, nu tappade jag liksom lusten till sökande och bokande. Nu får det bli en kväll i sängen istället, med en god bok. Eller kanske lite datorspel... tja, vet inte, men det bli i vart fall ingen töntig gala, trotts att min favorit Jonas Gardell är med. Men det är ju klart att just medan jag skriver detta så kommer en Cowboyklädd Gardell in i TV-rutan och sjunger en vansinnig klämkäck "Tillfällig gäst i ditt liv". Inte det bästa av Gardell men det är väll klart att han anpassat sig till ett i övrigt tråkigt program. Men bara att få se Jonas klädd som Cowboy är ju värt inslaget i sig. Faktum är att jag smög in till honom tidigare idag, skrev ett menlöst litet hej i hans gästbok. Nåja, nu har jag i vart fall sagt hej. Hej Jonas.

Det råder definitivt galasjuka i Sverige. Allt skall ha en egen gala, inget är för obetydligt för att göra en gala av. För egen del tycker jag att dessa galor kunde vara i samma kanal som alla sportevenemang. Vilken kanal, tja, inte en aning. Spelar ingen roll så länge jag inte har den.

Enbart slut.

Peter PC Carlsson
Kommentarer till Enbart

Postat av: Ida

Låter härligt med resor...
Gott nytt och god fortsättning!

2007-12-30 @ 21:26:26
URL: http://mobjer.blogg.se

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0