080201 Enbart din

Enbart din känsla är din, min känsla är min. Älskar du mig, så älskar du mig, jag älskar dig, så som jag älskar. Jag är din helt och fullt, att ha och låta vara. Din, enbart din att älska. Jag kräver inget i gengäld mer än kärlek, enbart kärlek kräver jag, men det vill jag ha, i massor, i överflöd. Jag vill bada, duscha vill rulla mig i och vältra mig i kärlek från dig. Jag vill kunna ösa den över mig, så som jag vill ösa den över dig. Vill vara dig nära, vill nära dig med min längtan till din närhet. Vill vara med dig, vara hos dig, vara vid dig och vara i dig. Vill med dig, vill


Så ge mig din kärlek och jag skall tvaga mig ren, tvätta bort allt som varit. Leva enbart i den, i dig, med dig, för dig och av dig. Enbart dig. Enbart så, enbart så, så kär. Vill känna min kärlek blomstra, vill se den smeka din kropp, vill se den få dig att lysa, vill se dig lysa upp. Vill så mycket, vill så väl, vill, vill, vill.


Enbart din är jag i min längtan, enbart min är jag i mig själv. Enbart jag står här med mitt hjärta, enbart jag står med bultande i min hand. Jag är din, så se mig, jag är din så ge mig, jag är din, enbart din. Älskade kom, kom och bli min. Var med mig, Rör vid mig. Ring till mig och jag skall springa till dig.

Bara jag, enbart jag, så liten, så skör.

Bara jag, enbart jag, så stor, så stark.

Bara jag, enbart jag, så fylld av dig, så uppfylld av dig.


Så kom, kom och fyll ditt liv med mig, låt mig fylla dig, uppfylla dig och uppfyllas av dig. Vill så mycket, vill så väl, enbart väl. Enbart kärlek kräver jag, enbart kärlek. Kräv av mig och jag flyr, kväv mig och jag dör. Ge mig luft att andas, plats att leva. Så ger jag dig, allt som du vill ha.


Jag kräver inget av dig, inget mer än att du älskar mig. Bara om du älskar mig vill jag leva kvar, vill jag leva här, vara här, här med dig. Vill jag vara nära. Älskar du mig, älskar jag dig? Vad är det att älska, vad är det att vara kär. Att vilja ha, att vilja äga? Att vilja växa, att hjälpa att växa, att nöjas och förnöjas, att fröjda och fröjdas. Att vårda och vårdas, att smeka och att smekas. Enbart fri är du, fri från tvång att älska, enbart fri att älska, just så som du vill. Fri att sova, fri att gå, fri att dela din tid med mig. Så som jag vill dela med dig.


Din kärlek är en gåva, jag tar tacksamt emot, fångar den i min famn, håller den mot mitt bröst, och förvar den i mitt bultande hjärta. Enbart så, enbart där kan jag känna den, bevara den oavsett vart du går, vart du gör. Din gåva är min, jag vårdar den ömt även långt, långt efter att allt är glömt. Älska mig så, göm mig så, bär mig med dig, så som jag bär dig. Alltid finns jag där i ditt bröst, alltid finns du här i mitt bröst.


En skatt att vårda en kärlek att värna, att minnas, att förnimma.


Enbart så


Peter PC Carlsson

Kommentarer till Enbart

Postat av: kotta

Låter så fint - kan det vara så bra...? Undrar.

2008-02-02 @ 11:20:37

Postat av: Di

Precis så är det...precis så...lång långt efter..alltid så..kärleksfullt buret.
Kram

2008-02-02 @ 11:49:43
URL: http://diqueen.blogg.se

Postat av: princess

Underbara känslor och så vackert nedtecknade

2008-02-03 @ 19:20:04

Postat av: fia

jätte fint skrivet ..

2008-02-04 @ 13:33:47
URL: http://ajaxen.blogg.se

Postat av: Satu

vad du är bra på att skriva! ;)

2008-02-04 @ 17:38:12
URL: http://satuelisa.blogg.se

Postat av: PC

Tack era fina ord värmer och glädjer mig. Tack, varmt tack.

2008-02-04 @ 20:42:07
URL: http://enbart.blogg.se

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0