080113 Enbart sinnlighet

Enbart sinnlighet och lusten att känna det som omger oss. Lusten längtan att känna livet. Lusten och erotiken i våra liv. Lust som driver längtan efter närhet, ömhet, värme. Sinnlighet, mina sinnen som tänds och vaknar. Lust och längtan efter hud, av beröringen av din kropp mot min. Dofter av sommar, jag känner en vind, hör det minsta ljud och känner smaken av din tunga.


När du rör dig ser jag ditt hår bölja, jag ser dina armar röra sig i takt med dina långa ben, din stjärt som gungar och med målande rörelser stryker fram längst den väg du går. Jag känner doften av dig, av ditt hår, din hud och av din parfym. Jag sluter ögonen och drömmer om en kväll med dig. Låter känslorna finnas, låter dom omfamna mig så som jag vill omfamna dig. Smak av salt från din hals när jag nuddande lätt låter min tunga röra dig. Viskandes ömt av värme och längtan i ditt öra.


Din hand som så lätt rör vid mitt bröst, jag hör mitt eget hjärta slå, blodet i mina ådror som pulserar genom min kropp. Synen av dig som bedövar, doften som eggar lusten som tänts. Se min mun som söker sig fram längs din kropp, känn handen innanför din blus hör mig andas ditt namn, se hur jag längtar se hur jag brinner. Känn doften av min längtande kropp, känn hur jag växer i din hand. Känn smaken av min tunga, låt pulsen slå, hjärtat vibrera, pulsera. Längtan i förening, känn med hela din kropp, alla dina sinnen hur jag omsluter dig, hur jag för mig med dig, förförs av dig.


Sinnlighet, närvaro i våra känslor. Upplev dem starkt, känn, smaka, se dofta och lyssna på min kropp så som jag vill uppleva dig. Leva upp med dig, bli upplivad med dig. Uppeggad och egga dig. Låt oss älska låt oss njuta drömma och finnas just här, just nu. Så lev med mig, kom, kom och kom med mig så ska jag komma idig. Igen, igen och igen. Ta min hand och njut med mig så som jag vill ta din hand och njuta av dig, med dig.


Enbart njuta av dig.


Peter PC Carlsson

Kommentarer till Enbart

Postat av: Di

oj..om någon njöt så av mig..lycka..Stor kram till dig för din kärlek till din kvinna..

2008-01-13 @ 23:26:45
URL: http://diqueen.blogg.se

Postat av: Di

:) roligt..tack och godnatt..du ta strofen..ska bli fint att läsa vad du gör med den :)

2008-01-14 @ 00:14:47
URL: http://diqueen.blogg.se

Postat av: PC

Tack Di. Den stof jag föll för var från en av hennes många vackra dikter.
Orden som jag gillade och vill låna är "släpp mig varsamt när det är dags för mig att gå"
Får nu se vart de hamnar en dag. Enbart en annan dag.

2008-01-14 @ 00:18:48
URL: http://enbart.blogg.se

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0