091217 Enbart Piss¨

Enbart Piss är vad man får lite då och då när man sätter sig på en toalett. Jag har en viss förståelse för att små barn inte kan hålla i sin lilla snopp och att det därmed vattnas friskt över hela stolen. Lite mindre förståelse har jag för att de inte torkar upp efter sig. Men visst små fyra och femåringar som sprider sin urin är nog något som vi får stå ut med.

Men fan heller att det finns så många fyra och femåringar i världen som pinkar ner alla toalettsitsar. Nej dess värre är det nog så att de har god hjälp av en rad småkukade herrar. Ja givetvis har dessa herrar små organ, det är ju det som gör det svårt att hålla i den lilla snoppen och därför sprutar det lite hit och lite dit.

Nog borde det vara genant att lämna en sitts fylld av pink och sedan bara gå ut! Men uppenbarligen är det en stor andel som inte tycker det. Kanske skulle de tycka att det är mer genant om de samtidigt avslöjade att de har ett riktigt litet organ. Så från och med nu kommer jag högljut att gå ut från nedpinkade toaletter och ropa “Vad är det för en snuskig småkukad man som har varit härinne?”

Det lär väll inte vara någon som vill ge sig till känna men då är det bara att rada upp alla dra ner deras byxor och se vilka som har en taskig utrustning. Storleken spelar roll, har du en ordentlig grej att hålla i så kan du sikta rätt. Ja det är klart en och annan stackare som har Parkinsons kan det ju finnas och för den delen en och annan kvinna som tränar på att stå och kissa och skvätta,

Själv har jag för vana att sitta och pinka, riktigt omanligt och tyvärr ofta också ganska äckligt när rumpan blir blöt. Nej upp till kamp mot dessa småkukade män som sprider sin urin. Fast det är klart att i brist på förmåga att sprida sin säd kanske detta är det bästa de kan åstadkomma.

Ynkligt och äckligt är vad det är!

Peter PC Carlsson

För övrigt anser jag att Sverigedemokraternas åsikter och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant?

Kommentarer till Enbart

Postat av: Skogshuldran Titti

Bra rutet! Finns ingen anledning till att herrtoaletter ska vara sviniga.

Toastolar är väl egentligen gjorda för att just sitta på. Stående pinkning är nog tänkt att utföras bara på pissoarer.

2009-12-18 @ 17:49:03
URL: http://skogshuldran.bloggagratis.se

Postat av: Häxmamman i Jämtland

Hejsan, nu kommer jag igång med skrivandet igen/Kram

2010-01-02 @ 19:20:12
URL: http://stickmonster.bloggagratis.se/

Postat av: Toffs

Haha, väl rutet som sagt! Och humoristiskt! Jag tycker det vore på sin plats att folk skriker så varenda gång som det händer att nån pinkat på sitsen...

2010-01-25 @ 17:37:50
URL: http://gilgamesh.blogg.se/

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0