090111 Enbart Hemma

Enbart hemma kan man vara sig helt själv, avslappnad och lugn. Här finns möjlighet till vila, till ro, till lugn och till trygghet. Så är det eller så borde det vara för alla. Många barn växer dock upp i hem som är allt annat än avslappnade och trygga. Här är istället en miljö där de hela tiden måste vara på sin vakt, en miljö som gör att du ständigt måste vara bered på något hemskt.


Många växer upp med hot om våld eller att bli utnyttjade. Andra får se sina föräldrar bråka och kanske även slås. Rädslan för det oprovocerade våldet ute på gator brukar ofta diskuteras. Det finns anledning till att diskutera det. Men det våld och det sexuella utnyttjandet förekommer oftast i hemmet. Det är någon barnet känner som står för det.


För varnade man för fula gubbar, kanske ska man varna för den fulla pappan eller andra släktingar istället? Detta inlägg är delvis kopplat till kommande inlägg. En gästblogg som berör och upprör.


Var och en av oss har ett ansvar att bemöta och ta hand om andra på ett riktigt vis. Ser vi att saker inte står rätt till har var och en av oss en moralisk skyldighet att ingripa på det sätt vi kan. Måtte jag aldrig möte en man som sexuellt utnyttjar ett barn, jag har storlek och styrka och en vrede mot dessa som ingen vill möta.

Peter PC Carlsson

För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna och cancern skall bekämpas

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant?
bloggkoll 

Kommentarer till Enbart

Postat av: Fia

att möta en sådan illa sinnad människa , mötet har man inte bara en gång , ärren , smärtan , ångesten . vad händer med den??? det är inviduellt så klart, men riktigt bra kan det då aldrig bli , en barndom som blir stulen på det värsta sett man kan tänka sig . det är iallafall min åsikt .

monster som inte borde få finnas . så sjukt så sjukt.

2009-01-11 @ 18:32:24
URL: http://ajaxen.blogg.se/

Postat av: Siw

Ja fy vad det är vidrigt, men det ännu vidrigare är dom som ser på och inget gör, förnekar sanningen för att dom inte vill "stöta" sig. Tyvärr, tyvärr finns det många såna.

2009-01-11 @ 21:18:42
URL: http://yllegarnets.blogg.se/

Postat av: Christina

Håller med Siw här ovan.

Skulle jag få veta att det händer något barn något så vidrigt så skulle jag anmäla det direkt.



Och bra att du har den åsikten att cancern ska bekämpas. Både jag och min man har gått igenom cancerbehandlingar. Gode Gud låt alla slippa det.

2009-01-12 @ 12:48:04

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0