090624 Enbart Youtube

Enbart Youtube kan nagla fast mig i timme efter timme. Här finns mer av värde än vad som TV:ns alla kanaler kan leverera sammantaget. Jag är lite av en periodare, jo det är jag. Just nu har jag en period där jag låter timme efter timme, kväll efter kväll gå till att sitta med hörlurar och klicka fram klipp efter klipp på Youtube.


Tänk att det finns så mycket samlad galenskap på ett och samma ställe. Jag älskar fildelning. Jo, det är ju just det det är. Här ligger massor av klipp, ofta i form av några minuters snuttar och jag kan när jag vill gå in och kolla på skämt av Johan Glans från Parlamentet, från Stockholm live, eller se kvarteret Skatan i små nedklippta episoder.


Undra hur lagligt det är, undra om även Youtube skall dras inför domstol? Hoppas inte det, jag vill fortsätta och sitta framför datorn i perioder och knarka olika snuttar av humor. Undra vad man gjorde för, undra hur livet var innan Internet, innan fildelningen? Torftigt, jo det är klart. Men hur torftigt? Tja man kan ju alltid engagera sig i en eller annan förening som jagar fildelare så att man har något att göra :-)



Rösta på månadens blogg i rutan till vänster på första sidan!

Peter PC Carlsson

För övrigt anser jag att Sverigedemokraternas åsikter och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant?

Kommentarer till Enbart

Postat av: Malin

Är en mycket dålig bloggare för tillfället, men kände att jag ville hoppa in och önska dig en fin dag och en härlig sommar! Kramiz M

2009-06-25 @ 09:41:41
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Postat av: Bittan

prisa gud för Youtube!! kan också tillbringa timtal där letandes. som en stor ocean av nästan allt...nyligen hittat din blogg...och gillar den

:-)

2009-06-26 @ 12:23:22
URL: http://birgittaelvysdotter.webblogg.se/

Postat av: sussi

kvarteret sktan är min favvo serie så roligt..Trevlig och bra blogg du har /sussi

2009-06-27 @ 10:53:59
URL: http://superwoman.bloggspace.se/

Postat av: Bloggkraft

Hej Peter

Visst är youtube störtskön MEN även svtplay finns otroligt mycket roligt för oss svenskar. Den är än mera komplett än vad youtube är ut ur svensk synvinkel. men visst det finns nog ingen annan site som slår youtube i bredden.



För övrigt anser jag att Sverigedemokraternas OCH Komunnisterna åsikter såsom cancern skall bekämpas!

2009-08-28 @ 10:39:20
URL: http://www.makesomenoise.ws/bloggkraft/

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0