090928 Enbart Annorlunda

Enbart annorlunda känns det just nu. Annorlunda men bra. Det var länge sedan jag skrev och tydligen hade jag ett behov av att koppla bort bloggen ett tag. Den höll mer och mer på att bli en blogg där jag lät mig styras av vad andra ville och önskade. Ingen skugga över alla er som tänkt, tyckt och aktivt bidragit till bloggens utveckling. Tvärt om är jag tacksam för den. Men någonstans på vägen tappade jag lite av det som var min anledning till att skriva.


Jag började att skriva för att jag behövde tänka och strukturera. Nu går jag tillbaks till det. Bloggen är för min skull och det är för mitt eget välmående som jag skriver. Samtidigt hoppas jag på att det finns några ute i cybervärlden som reflekterar och reagerar över det jag skriver om. Dock kommer jag inte att vara så aktiv längre. Troligen varken med att skriva själv och än mindre med att bevaka och kommentera på ett så stort antal andra bloggar som jag tidigare har gjort.


Tidigare har jag alltid svarat i era egna bloggar när ni lagt kommentarer hos mig. Det kommer jag inte att göra i samma utsträckning längre. Kommentarerna från mig kommer ni att få där ni skrev dem. Ursäkta men så blir det just nu.


Jag fortsätter heller inte med Månadens blogg för tillfället. Det har varit fantastiskt att få tipps på en rad kvalitativa bloggar, men det innebär samtidigt att jag bara får fler och fler bloggar att bevaka. För tillfället kommer jag inte att göra det. 


Tills vi hörs igen!

Peter PC Carlsson

För övrigt anser jag att Sverigedemokraternas åsikter och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant?

Kommentarer till Enbart

Postat av: Vida

Välkommen tillbaka. Jag har saknat ditt bloggande och tycker det är kul att du känner efter vad du själv vill skriva om och fylla bloggen med. Det är ju din blogg.Ha en härlig dag i höstsolens sken :)

2009-09-29 @ 09:15:11
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/

Postat av: Siw

Välkommen tillbaka! :-)

2009-09-29 @ 23:01:49
URL: http://yllegarnets.blogg.se/

Postat av: Gagnskullu

Välkommen tillbaka, ska bli intressant att se om innehållet förändras mycket.

2009-09-30 @ 08:11:06
URL: http://gagnskullu.blogspot.com/

Postat av: Sussie

Välkommen tillbaka!

Jag har saknat dina kloka inlägg.

Men samtidigt tycker jag det är jättebra att du känt efter vad som är viktigt för dig. Man ska inte skriva för nån annan än sig själv - börjar det blir ett "krav" så är det inte roligt längre...

2009-10-01 @ 10:33:53
URL: http://blogg.passagen.se/sussiek

Postat av: Linda

Hej igen Peter!

Så klart att du ska blogga för din skull och för att använda Enbart som just det du gör. En ventil, en möjlighet att berätta din story till slut eller hur?

Och nej känn inga krav på att kommentera eller skriva för andra. Vet inte hur bloggandet kom att transformeras från just en ventil, en direkt form av dagbok, till att bli ett åsiktsmaskineri och krav på uppdatering, ständig närvaro, ständigt bekräftande från läsarna. Så använder inte jag min blogg iaf. Klart att det är uppskattat med kommentarer och tankar, men jag skriver för mig i första hand. Inte för att behaga eller för att tillfredsställa andra. Så hoppas jag att du också gör. Skriv för dig och tack för att vi får förmånen att läsa det du skriver.

2009-10-06 @ 15:46:42
URL: http://underbarabarnen.blogg.se/

Postat av: Anna

Hej!

Så är det ju i bland...

Inget är någonsin slutgiltligt, utan livet rör hela tiden på sej och man tar nya beslut och byter riktning jämt och ständigt...

Jag har gjort på samma sätt på min blogg...

Bytt riktning helt och hållet, menar jag, och jag är tacksam för att bl a du och ditt engagemang på något sätt är en del av den processen...

Kul att se att du är tillbaka och väl mött i texten!

2009-10-07 @ 10:36:09
URL: http://miranna.se

Postat av: Skogshuldran Titti

Härligt att du skriver igen!

Det är bra med en paus och ta ett steg åt sidan för att hitta sitt själv. Bloggen har en förmåga att äta ens personlighet på något vis, om man inte håller distans.

Jag tycker det är bra med svar där man lagt sin kommentar. Det är så lätt att glömma exakt vad man kommenterade. När man sedan ser svaret i samma inlägg som man tidigare kommenterade, så blir det också intressant för övriga läsare.

Jag ser fram emot att kunna läsa din intressanta inlägg igen!

2009-10-08 @ 19:31:48
URL: http://skogshuldran.bloggagratis.se

Postat av: Lena

Välkommen tillbaka vännen,

Ska bli intressant och se hur din blogg utvecklas nu. Har saknat dina inlägg som triggar igång min hjärnverksamhet. hehe

Kramis

2009-10-08 @ 22:20:55
URL: http://aforia.blogspot.com

Postat av: Ludmilla

Det är viktigt att inte låta bloggen ta över och styra ens liv!Väntar med spänning!

2009-10-14 @ 08:42:37
URL: http://ludmilla.se

Postat av: Di

Rätt tänkt PC, det är enbart ditt bloggande, så klokt! kramar

2009-10-15 @ 11:10:28
URL: http://diqueen.blogg.se/

Postat av: Skogshuldran Titti

Idag är det en månad och en dag sedan du skrev.

Exakt.

Bara så du vet.

2009-10-29 @ 19:01:17
URL: http://skogshuldran.bloggagratis.se

Postat av: vindensmelodi

Mmmmm, håller bara med alla andra talare :)

2009-12-11 @ 12:04:30
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0