100803 Enbart Utsatt

Enbart utsatt är vad vi alla är, vad var och en av oss innerst inne är. Vi lever våra liv i en spegel med andra. Som vuxna har vi lärt oss att ta vara på de möjligheter som finns, att undvika faror och att göra det vi själva tror på och vill. Åtminstone om allt är okey.

 

Som barn är vi helt utlämnade till de vuxna omkring oss. Till föräldrar som ger oss mat, byter våra blöjor, ger oss en trygg plats att sova på. Medan vi växer minskar behovet av vuxna, men under många år är vi, liksom djuren, i behov av stöd och stöttning från föräldrarna. Allt detta är givet. Ändå är det så många barn som far illa, som inte kommer att få uppleva sin självständighetsdag som 18-åring.

 

Som föräldrar har vi all samma ansvar, att ge våra barn det bäst avi förmår. Det bästa kan vara väldigt olika, men det vi alla föräldrar ska ge är en trygghet för vårta barn. Ibland kan det kännas väl så svårt, men var och en av oss föräldrar som är friska vet gränsen mellan att finnas till, vara ett stöd eller att enbart se barnen som ett problem som vi måste övervinna.

 

Lyckligtvis är det mycket få av oss som ger oss på våra barn, som inte klarar av att de gråter, som inte klarar av att de finns till. Men varje år dör barn till följd av att vi som föräldrar inte har klarat av att vara vuxna, att ta ansvar och att ta hand om våra barn. I värsta fall så misshandlas och dödas vår framtid av föräldrar som inte borde vara det och som själva ser till att de inte längre är det.

 

Världen är grym med alla dess faror. Som barn borde man få vara tryggt förvissad om att de som alltid finns vid ens sida är ens föräldrar. Gud vad jag önskar att det vore så. Vad jag önskar att det vore så, önskar att det vore så!!!

Peter PC Carlsson


För övrigt anser jag att Sverigedemokraternas åsikter och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen Intressant?

Kommentarer till Enbart

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0