101005 Enbart Jimmy i folkdräkt

Enbart Jimmy i folkdräkt räcker inte för att visa Sverigedemokraternas rätta jag. Idag grymtade sig paritets riksdagsledamöter ut ur riksdagen i protest mot att den homosexuella biskopen i Stockholm pratade om alla människors lika världe…

 

Det som upprörde Jimmy och hans kolleger var några fraser från biskopens tal i Storkyrkan i samband med riskdagens öppnande. Hur kan man uppröras av detta?

 

"Vi som tror på människors värdighet och lika värde, oavsett vilket land vi är födda i, oavsett vilket kön eller vilken ålder vi har, oavsett hur vår sexuella orientering tar sig uttryck, vi tror och hoppas att ni har den fortsatta förmågan att säga: Jag vill tala med dig, och den fortsatta längtan att ställa frågan: Vad vill du att jag ska göra för dig? Och känna den stora glädjen i de förändringar som detta kan göra.


I går kväll samlades många tusen människor i Stockholm och i olika delar av landet för att ge sin mening till känna. Ropa ut sin avsky mot det som gör skillnad på människor. Den rasism som säger att du är inte lika mycket värd som jag. Du ska inte ha samma rättigheter som jag. Du är inte värd ett liv i frihet. Och detta av en enda grund – att vi råkar vara födda i olika delar av vår värld. Det är inte värdigt en demokrati som vår att göra skillnad på människor. Det är inte möjligt för troende människor att göra skillnad på människor. Det är inte värdigt människor att göra skillnad på människor."

 

Eftersom Sverigedemokraterna nu tycker att det är värdigt att göra skillnad på människor, att de tycker att det är ok att säga att en del människor inte är lika mycket värda, att de är sämre och inte hör hemma här så kände sig Jimmy och hans … kolleger… träffade för att de blev kallade rasister. Hoppsan, får man verkligen inte tycka att en del är sämre, att en del människor är mindre värda utan att bli kallad rasist. Nej Jimmy om man anser det så får man räkna med att bli kallad rasist.

 

Men märk väl att biskopen inte med ett ord nämnde Sverigedemokraterna, utan pratade om ett öppet och demokratiskt samhälle. Hon pratade också om hur människor engagerar sig och demonstrerar mot rasism i vårt samhälle. Det vore ju märkligt om ett demokratiskt parti inte kan ställa sig upp och applådera demonstrationer mot rasismen. Det vi skall vara vaksamma på är de metoder som demonstranterna använder.

 

Jag tror att ett av de största skälen till att Sverigedemokraterna kommit in i riksdagen har de att tacka den yttersta vänstern för. De som på möte efter möte har stört och hotat Sverigedemokraterna så att det blivit nödvändigt för polisen att använda sina resurser för att skydda yttrandefriheten. Dessa vänsterdemonstranter respekterar inte demokratin och yttrandefriheten och förtjänar ingen respekt. Deras agerande har i sin tur lett till att media gång på gång rapporterat om torgmöten runt om i vårt land som annars enbart skulle besökts av och applåderats av en handfull förvirrade personer som velat skylla allt det onda på invandringen.

 

Istället har fokus kommit att ligga på hur synd det är om Jimmy och hans … kolleger.. för att de inte får tala och prata fritt. Den kritiken har Sverigedemokraterna all rätt att föra fram, lika väl som sina åsikter som jag är den första att ta avstånd för. Men förtjänsten att den kunnat surfa in i riksdagen på missnöje, martyrskap och rasism skall Jimmy boy till stora delar tacka den motdemonstrerande vänstern för. Fast det lär de inte fatta, de är bara arga och slåss med alla medel för något de anser rätt, även om de ställer andras rättigheter åt sidan… Hmmm känner vi inte igen det, är det inte just det som de demonstrera emot.

 

Men SD:s uttåg ur kyrkan har inget med martyrskap att göra, inget med att de inte har yttranderätt. Nej de reagerade på biskopens ord om alla människors lika värde och om att det demonstrerades emot rasism. Uppenbarligen kände de sig träffade. Det är så vi nassarnas tryne som göms bakom den prydliga masken.

 

Hade SD varit för integration, för ett öppet samhälle och emot rasism hade man givetvis applåderat biskopens tal. Eller är det så att man är för öppenhet men emot biskopen för att hon är homusexuell? Kanske är det båda delar. Jag vet inte, men jag vet att Jimmy boy likt det nasse parti Sverigedemokraterna kommer ifrån grymtande och gruffande bökade sig ut ur den svenska kyrkan.Peter PC Carlsson


För övrigt anser jag att Sverigedemokraternas åsikter och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen Intressant?

Kommentarer till Enbart

Postat av: fia

Ja du vet inte vad jag ska säga .. Mer än att jag tycker det är galet och man undrar ju vart det ska ta vägen .

Önskar att man kunde sia in i framtiden .

2010-10-25 @ 15:39:00
URL: http://fiasdrommar.blogg.se/

Postat av: Bonus

Du kanske skulle fördjupa dig lite mer i vad de så omhuldade islamisterna tycker om exempelvis homosexualitet och tolerans mot andra religioner. Tack Gode Gud att Sverigedemokraterna äntligen finns i riksdagen. Och förhoppningsvis blir de fler i nästa val.

2011-04-15 @ 17:03:47

Postat av: Vilda

Schysst design du har på din blogg. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!

2011-05-07 @ 00:40:37
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0