140627 Enbart Möte

Enbart ett möte i natten kan vara ljuvt och ge den känsla av liv om tidigare gåts förlorad. I nattens ljus av mörka skuggor kan vi mötas och finna en lite strimma av liv utanför det som blivit vår vardag. I nattens skuggor kan vi släppa fram en del av det som finns inom oss och vara oss själva, kan vi bli en del av det som vi har förmåga att bli.

Enbart ett möte i natten kan fylla oss med liv och spänning som vi annars inte kan möta. Kanske kan vi möta någon som inte vet vad den vill men däremot att den vill. Vi möter en människa som söker värme och gemenskap, en människa som söker en famn att hålla om. Enbart i natten kan vi mötas och finna tröst i varandras kroppars värme. Inte som djur lustfyllda av en sexuell längtan utan som två varelser som törstar efter närhet, som söker värme och trygghet i en längtan efter att bli något mer än de vi är.

Enbart ett möte i natten kan ge oss den värme vi inte visste att vi sökte, enbart ett möte i natten kan ge oss tröst efter den längtan vi inte visste att vi kände. Men i den famn vi mött, i den famn som vi möter och omfamnar kan vi känna en trygghet och släcka en del av den törst som sliter våra strupar och plågar våra kroppar.

Vi lever tillsammans med andra men allt för sällan tillåter vi oss att komma nära, att bli en del av något mer än en betraktare av den tid vi lever i. För dem som tillåter att det sker finns alltid en famn att möta, alltid en stund av glädje att få, en tid av lust till livet och en gnutta av hopp för framtidens längtan till det som komma skall. I livets små stunder kan vi leva, kan vi söka och finna mer av det som göms under snö och som aldrig kommer fram i tö. Det är i våra huvud som hindren finns, det är i lusten och längtan som vi kan känna hur våra liv skulle kunna vara.

Enbart ett möte i natten kan ibland göra oss fria, kan släppa fram den kraft som vi knappt vågar tro att vi har. Men i natten kan vi mötas, kan vi kyssas, kan vi leka att vi är något annat, något mer än dem vi är. Jag är den jag är och det är bara en del av vad jag kan bli. Enbart i nattens mörker kan jag växa och bli till den du vill att jag skall vara. Så kom fram ur skuggornas mörker, kom fram och ger mig din hand! Kom och ge mig din värmande kropp, kom och ge mig kraften att bli så mycket mer än den jag är! Kom och ge mig kraften att bli det du så gärna vill ha!

Peter PC Carlsson
För övrigt anser jag att Sverigedemokraternas åsikter och cancern skall bekämpas
Gör ENBART som favorit på Nyligen Intressant?
 
Kommentarer till Enbart

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0