140623 Enbart Andra

Enbart andra.
 
Det fins en tid, då du, då jag kunde mötas där vi är, för de vi är. Det finns en tid när vi kan le och skratta åt dem vi blivit, åt de vi är. Det finns en tid, då vi kan le, då vi kan säga att vi var en del av det som var. En tid som varit, som för många ännu är. För det finns en tid, en dag, då vi alla kan stiga fram, kan ta av vår mask och säga att jag är en av er. Du är samma om jag, du är en del av mig och jag är en del av dig.

Men min tid är nu, din är nu och tiden är inte mogen för att låta vingarna släppas fria, för att låta dem vara en del av det vi inte är. Vi är här, vi är en del av allt som finns. Vi är en del av er, en del av det vi alla vill vara. Vi är här och det är för oss som ni alla kämpar.

Det är vi som är rättvisans vingar, som är rättens grund. Det är vi som leder, som lever, de dagar ingen finns till hands. Det är för dagar som dessa vi gräver, för dagar som dessa vi finns.
Vi ärmånga som lever, många som söker, många som leker för att finna vår väg. Vi som fortfarande tror på ett liv utanför skuggan, som tror på ett liv i solens sken. Vi tror på förmågan att ställa sig upp, att resa sig från den vrå vi lever i. Vi tro på möjligheterna att leva våra liv, att leva ut det som kunde bli det bästa av oss. Som kunde bli den dröm vi alla vill vara.
 
Vad mer kan jag drömma om än just det!!! Vad mer kan jag drömma om än just det??? Finns det någon högre mening, någon högre religion än möjligheten att bli det bästa av den du är???
 
Vi är alla skapelsen av vår historias förväntande reaktioner. Men jag är den jag är, du är den du är och det är bara vi, bara jag, bara du som kan avgöra vad vi vill. Bara var och en av oss som kan säga hur vi vill leva våra liv. Det finns lockelser, det finns hinder, det finns allt som är en del av vår historia som sätter gränser och stakar ut vår framtida väg.
 
Men det är till slut alltid Du, alltid Jag som säger vad vi anser Okey, som vi anser är vår väg.
Jag lever nu, det gör även du! Så det är du och jag som bestämmer hur det skall bli, du och jag som avgör hur världen skall vara. Det är bara du, bara jag. Inga andra, bara du och jag.
 
Så hur vill du att världen skall vara? Vill du som jag, vill du det jag vill, vill du låta alla leva, alla som lever få blomstra, låta dem blomstra, låta dem le. Vill du det? Vill du låta synder begrava, ondska förlåtas, plikter förglömas, tankar om plikter förblekas? Vill du låta glädjen få en liten plats, en liten blomma blomstra, ett gräs få gro, en tanke blomma?
 
Vi gror, vi grönskar och växer. Ni kan slå ner oss, bekämpa oss och trampa ner våra liv men vi finns. Vi finns och vi växer och gror. Mitt liv är en del av ditt, ditt liv är en del av mitt och vi flätas samman oavsett vad vi vill, oavsett hur vi vill. Du är en del, jag är en del av det som är det nya som är det enda land vi lever i.
 
Så oavsett vad du vill, oavsett vem du är. Kom, kom och lev med mig i det land jag kallar mitt. I det land du kallar dit. Låt oss leva, Låt oss leva för det är här vi finns, det är här vi kan finnas och vi behöver varandra. Tillsammans kan vi så mycket mer, så mycket mer, än den du är, än den jag är.


Peter PC Carlsson
För övrigt anser jag att Sverigedemokraternas åsikter och cancern skall bekämpas
Gör ENBART som favorit på Nyligen Intressant?
Kommentarer till Enbart

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0