080112 Enbart lugn

Enbart ett lugn kan fylla oss med stillhet, med ro. Lugn i oss själva, trygg i den vi är. Ett lugn i att vara den vi är, i att vara den jag är. Att leva mitt liv med stolthet. Att leva och känna en ro, ett lugn. Lugn i de vi är, trygghet att bara få var de vi är, att vara den jag är. Som hela och trygga människor kan vi leva.


Jag söker lugn, frid inom mig. Vi söker lugn för att leva. Så enkelt och så svårt söker vi vår väg att leva som hela trygga och lugna människor. En frid och stillhet som omger oss får oss att växa, får oss att forma vårt liv så som vi vill. Lugn att känna, lugn att ge den kärlek vi så väl behöver.


Så söker vi vårt lugn, vår frid, vi söker tid för ro, för stillhet och styrka. Att bara vara trygg i sig själv, kunna känna en inre frid, ett lugn. Att bara ligga ner och duga för just den du är, för just den jag är. Vi har så lätt att jaga lyckan, jaga efter ett lugn för att få frid. Konsumera och fly. Köp dig fri från din oro från din längtan.


Stillhet, frid och lugn ord som kan vara tomma eller fylla vår dag. Jakten kan vara slut, flykten är över. Svaret finns där, svarat är här. Lugn, bara lugn. Finns det där, finns det här min frid, mitt lugn. Tryggheten jag söker, den vi alla söker. Att bara vara, att bara duga. Lugn i mig, trygg för just den jag är. Friden läger sig och molnen skingras. Någonstans där långt in bakom molnen finns en sol, min sol att lysa. Så lys, skin, skin på mitt skinn. Lys och glöd så som jag vill leva med glöd och energi, strålande och lugn.


Enbart lugn kan jag finna när jag är mig själv, när jag är jag. När stillheten drivit molnen på flykt, när värmen omsluter mig.


Så kom mitt lugn, kom du vackra så, kom och lys på mig, skin och stråla. Låt stillheten finna sin plats, sin ro att vara stark.

Stilla natt, heliga natt! Allt är frid....

Stilla natt, heliga natt! Mörkret flyr, dagen gryr...

Lugn i en gryende dag där mörkret flyr. Stilla natt, frid och ro. Enbart lugn som gör mig stark. Stark idag, stark att leva, att drömma. Att känna och ge.


Enbart stark efter en stilla natt.


Peter PC Carlsson

Kommentarer till Enbart

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0