080116 Enbart Spray

Enbart Spray kan vara så fruktansvärt dåliga att det skall ta en timme att logga in, få fram sin första fyllda sida av spam och lyckas få fram och läsa ett enda mail. Jag hatar Spay, hatar! Redan på den tiden då ett modem skickade 1/20 av dagens modem (fast knappt någon använder modem längre), var de snabbare än Spray. Jag misstänker starkt att de av besparingsskäl har flyttat alla sina servrar till Libyen. Där har de dessutom låtit bli att köpa uppkoppling så att när jag loggar in så ringer en klocka hos Kardaffi och han sänder ut en dresserad kamel att springa iväg med mitt meddelande till närmsta båt till Europa. Eftersom den inte avgår dagligen tar det tid för mig att hämta mina mail.


Säkert en bra besparing för Spray, för att inte tala om vilken bra motion det är för kamelen. Eller om det nu är Giraffen som Spray har som sin symbol. De borde byta symbol till en snigel. Nej förresten det vore en otrolig förolämpning mot sniglarna. En död vandrande pinne är snabbare.


Nej, det är länge sedan jag skrotade skiten, men jag har ju kvar saker jag vill skicka vidare till nya och bättre ställen. Men det tar ju sådan tid att jag bara inte hinner. Kanske om 30 år när jag är pensionär kan jag sitta och ha tid med denna väntan. Vad tusan i väntan på Gordo går ju fortare och han har fortfarande inte kommit.


Nåja, ibland måste jag få bli förbannad, så det är ju bra att Spray finns. Tack Spray för er värdelösa sajt, för ert ständiga försök att pröva och tenja mitt tålamod. Måtte ni någon gång lyckas så att jag orkar med att läsa åtminstone ett mail.


Jag kan ju trösta mig med att alla sprayburkar tar slut, denna verkar vara det, totalt slut.


Enbart slut


Peter PC Carlsson


Kommentarer till Enbart

Postat av: Maja

Ja, det inlägget var också rätt argt. I have your back, you go! :P

2008-01-17 @ 07:51:24
URL: http://missmor.blogg.se

Postat av: Ida

Har aldrig gett mig in i "Spray".
Hotmail har funkat bättre...

2008-01-17 @ 21:17:21
URL: http://mobjer.blogg.se

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0