080727 Enbart Eftertanke

Enbart eftertanke eller fundering över hur fort tiden ändå går. Mer än åtta år har passerat sedan jag och min partner blev tillsammans. Tiden är både lång och kort, allt beror på hur vi ser det.

Är ett år en kort eller en lång tid? Hur lång är en stund, ett ögonblick eller hur långt är ett strax? Jag kommer strax! Vad innebär det? Hur lång tid är det. Eller, javisst min vän, det kan vi gör sen. När inträffar sen? Hur långt är ett ögonblick? Jag kommer, vänta ett ögonblick. Är en stund längre eller kortare än ett strax? Och hur är det med vänta ett moment? Är det lika kort som "kommer på momangen"?

Vår tid är rellativ, den fårhåller sig till vår förväntan och vår längtan. "Den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge".

Så jg funderar på hur långt vårt förhållande är. Jag vet hur länge det varat och i jämförelse med annat blir det både en kort eller en lång tid. Det viktigaste är nog att jag vill att den gemensamma tiden skall vara längre. Betyder det att tiden som varit tillsammans varit kort eller enbart att jag vill ha mer tid tillsammans?

Åtta gemensamma födelsedagar, och jag hoppas på mång fler.

Kram Älskling

Peter PC Carlsson

Pingat på Intressant.

Läs och ta ställning mot FRA-lagen. Kontakta din riksdagsledamot.
Kommentarer till Enbart

Postat av: Nina

Jag har utmanat dig... http://ninajohangarden.blogg.se/2008/july/utmanad-1.html

2008-07-28 @ 22:40:25
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/

Postat av: Barbamorsan

Verkligen tänkvärt inlägg!och himla gulligt, måste kännas bra för älsklingen och dej med förstås.

2008-08-01 @ 21:31:06
URL: http://barbamorsan.webblogg.se/

Postat av: Anonym

det va fina ord och mening , över ett ögonblick , och andra tids begrepp ligger kanske i betraktarens ögon att veta va ett ögon blick är .

2008-08-04 @ 16:24:29
URL: http://ajaxen.blogg.se/

Postat av: Di

Åter uppdaterad..över din galla..din stackare..nu äntligen är det över med de värsta smärtorna..men det är ändå läge att vara lite varsam..ha en underbar dag...och härligt inlägg! Stor kram...

2008-08-04 @ 19:08:41
URL: http://diqueen.blogg.se/

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0