080508 Enbart Upplevelse

Enbart Upplevelse. Ja det blir det jag kan skriva om i dag. Dessutom skriver jag helt utan svenska tecken. De finns inte i denna dator. Ja, ja, det funkar.

Upplevelse blir det mest riktiga vis att beskriva vad som sker kring mig. Det sker saker och jag tar chansen och bejakar. Har hunnit med en hel del annorlunda personer. Ibland kan till och med jag tycka att jag tar lite stora risker. Men det ger en hel del tillbaks att leva lite riskabelt.

En afton blev jag guidad runt i ovan delen av befolkningen i New York, av en konstnar. En annan dag var det en hel dag med en kille som var uteliggare. Vi gled tillsammans runt i staden, och jag upplevde den annorlunda denna dag. Mycket visdom fanns i denna grabb. Tacksam for guidningen i Harlem.

Efter Down Town, Harlem, East and West. Var det dags att bekanta mig med Broklyn. En Advokat, kinnesiska, tog mig runt. Vi motes pa Starbucks. Otroligt latt att ta och fa kontakt med Amerikaner.

Guidning i NY kan ske med guidebok eller med folk som finns till hands.

Mer om allt senare.
Men gissa om jag alskar New York.

Peter PC Carlsson
Kommentarer till Enbart

Postat av: vindensmelodi

Ja, det kan man kalla upplevelse! Det måste vara både jobbigt, smärtsamt och kul och intressant att få ägna dagen med en uteliggare. Att få dela en annan människas öde så totalt. Intressant.

Ha de gott på din fortsatta semester.

2008-05-09 @ 13:43:32
URL: http://vindensmelodi.blogg.se

Postat av: Lillknoddan

Thats my boy!!!!

2008-05-12 @ 15:05:07
URL: http://lillknoddan.blogg.se

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0