091217 Enbart Piss¨

Enbart Piss är vad man får lite då och då när man sätter sig på en toalett. Jag har en viss förståelse för att små barn inte kan hålla i sin lilla snopp och att det därmed vattnas friskt över hela stolen. Lite mindre förståelse har jag för att de inte torkar upp efter sig. Men visst små fyra och femåringar som sprider sin urin är nog något som vi får stå ut med.

Men fan heller att det finns så många fyra och femåringar i världen som pinkar ner alla toalettsitsar. Nej dess värre är det nog så att de har god hjälp av en rad småkukade herrar. Ja givetvis har dessa herrar små organ, det är ju det som gör det svårt att hålla i den lilla snoppen och därför sprutar det lite hit och lite dit.

Nog borde det vara genant att lämna en sitts fylld av pink och sedan bara gå ut! Men uppenbarligen är det en stor andel som inte tycker det. Kanske skulle de tycka att det är mer genant om de samtidigt avslöjade att de har ett riktigt litet organ. Så från och med nu kommer jag högljut att gå ut från nedpinkade toaletter och ropa “Vad är det för en snuskig småkukad man som har varit härinne?”

Det lär väll inte vara någon som vill ge sig till känna men då är det bara att rada upp alla dra ner deras byxor och se vilka som har en taskig utrustning. Storleken spelar roll, har du en ordentlig grej att hålla i så kan du sikta rätt. Ja det är klart en och annan stackare som har Parkinsons kan det ju finnas och för den delen en och annan kvinna som tränar på att stå och kissa och skvätta,

Själv har jag för vana att sitta och pinka, riktigt omanligt och tyvärr ofta också ganska äckligt när rumpan blir blöt. Nej upp till kamp mot dessa småkukade män som sprider sin urin. Fast det är klart att i brist på förmåga att sprida sin säd kanske detta är det bästa de kan åstadkomma.

Ynkligt och äckligt är vad det är!

Peter PC Carlsson

För övrigt anser jag att Sverigedemokraternas åsikter och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant?


091213 Enbart Lucia

Enbart Lucia, en kvinna som kommer allt för tidigt på morgonen och sjunger om sina vita vingar, hur hon har ljus i håret. Jag älskar Lucia, inte för att hon kommer tidigt eller för att hon får en massa stearin droppandes i håret. Nej jag älskar Lucia för att hon kommer med ljus i mörker. Detta svarthåriga helgon från Italien kan vi tro firas över hela världen. Men så är det inte. Lucia är ett svenskt fenomen.

Kära Sverigedemokrater, här har ni ett exempel på utländska influenser, när vi firar Lucia så firar vi någon som fördömts av kristendomen. Lucia är väl värd att fira. En oskuld med ljus i hår.

Nåja, mycket finns det att säga om de religiösa högtiderna, men helt klart är att de inte är ett dugg svenska.

Ärligt talet är jag så in i helvete trött på alla inskränkta människor som låter sina fördomar få fritt spelrum. Sverigedemokraterna är enbart ett ynkligt symptom på vår okunskap. Det är inte Sverigedemokraterna som är problemet. Det är snarast så att genom Sverigedemokraterna som kan var och en som har dessa åsikter få tillfälle att ventilera dem.

Visst borde jag brinna för att argumentera emot Sverigedemokraterna men ärligt talat så måste jag erkänna att jag inte riktigt orkar. Då och då i livet möter man saker i livet som är så dumt att man inte ens orkar argumentera.

För egen del njuter jag av Lucia, tänker på hur hon stod upp emot förtryck och slutade som en symbol med ljus i hår.

I Sverige har vi gjort oss fria från alla katolska helgon men ändå lever ett av dem kvar. Lucia! Vi tillber henne inte, men vi firar hennes ljus i håret. Väl värt att fira denna mörka tid på året.

Peter PC Carlsson

För övrigt anser jag att Sverigedemokraternas åsikter och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant


091203 Enbart Julkort

Enbart julkort, och en del reklam återstår snart för posten att dela ut. Mitt senaste julkort sände jag nog för 20 år sedan. Givetvis får jag inte heller längre några kort. Saknar jag dem? Nej inte direkt. Men nog är det härligt att läsa ett brev, att få nyheter från vänner eller bekanta.

 

Det fanns en tid då jag skrev väldigt mycket brev. En tid då jag med penna och papper satt och skrev sida efter sida. Några av dem sände jag, ytterligare några fick jag besvarade. Uppkrupen i en soffa med en brasa tänd, en stor kanna med te och så blocket i knäet. Visst kan jag sakna det. Nu har brasan slocknat och blocket har blivit en lapptopp. Men fortfarande sitter jag kvar uppkrupen i en fåtölj och skriver.

 

Åren går, en del drömmar består medan andra lämnas kvar längst vägen. En del kommer till men mest är det tomhet som fyller den tid som inte är inrutad. Inte minst såhär på hösten så kommer tankarna på mening och mål. Jag vaknar ännu en dag och sköter mina bestyr. Ännu en dag läggs till alla andra dagar som jag passerat. Är detta den dröm jag lever? Är det just så här som var livets stora mening?

 

Kanske, kanske är det just det. Att finna njutning och lust i det lilla. Att vara tillfreds med att bara vara, att bara få finnas och att få uppleva ännu en dag fylld av inrutad tid. Enklast är att leva utan att tänka. Att stiga upp, klä på sig och göra det jag ska. Så går ytterligare en dag och någonstans där framme finns ett slut. Men tills den dagen kommer så lever vi våra liv, vi lever dem så gott vi kan. Kanske lever vi vår dröm utan att veta det. Kanske lever vi utan att inse det.

 

En dag läggs så lätt till alla andra medan vi väntar på något annat, något mer och något bättre. Men här ligger jag och duger med eller utan julkort.

Peter PC Carlsson

För övrigt anser jag att Sverigedemokraternas åsikter och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant?


RSS 2.0