090114 Enbart Odåga

Enbart odåga, ja det är ett gammalt ord som jag lärt mig som liten. Odåga kan bara den som är gammal och erfaren kalla någon, annars passar det liksom inte. Nu är jag inte så gammal men nog tusan kan jag kalla gubben i lådan för en odåga. För visst var det väntat att gubben i lådan skulle dyka upp och prata om sitt heliga krig. I en bandinspelning påstås Usama Bin Laden försöka spå på konflikten i Mellanöstern.


Heliga krig. Bara orden tillsammans borde gå emot var troende oavsett vilken religion man tillhör. Hur skulle ett krig kunna vara heligt? Förbannat javisst, men heligt, knappast. Den som drar i krig med tron att man lyder den ena eller andra gudens vilja, den misstar sig grovt. Jag är säker på att varenda gud står med mattpiskan redo för att ge de stackars lurade odågorna en omgång när de kommer. Usama bör fasa för sin bak när han skall möta sin skapare. Matpiskan lär vina länge innan Allah blir nöjd. Ingen idag levande kan ha gjort Islam en sådan otjänst som odågan Bin Laden.


Religion borde vara något som ger den troende en inre frid inte en anledning till att illa fäkta. Nej gudarna lär sitta på sina troner och förbanna sina avfällningar. Heligt krig, så otroligt dumt och korkat. Nej det är dags för ett uppror: "Troende i alla länder förenen eder". Upp till kamp mot odågor i vilka skepnader de än framträder. Döda i guds namn, fy fan vad dumt.

Peter PC Carlsson

Intressant?
För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna och cancern skall bekämpas! 

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant?
bloggkoll 

Kommentarer till Enbart

Postat av: Cecilia

Religion är bara en ursäkt för att kriga, även icke-troende krigar ju. Fanns inte religion skulle man hitta på någon annan anledning...döda är alltid dumt.

2009-01-15 @ 07:55:45
URL: http://cilla-cecilia.blogspot.com/

Postat av: Mette

Ja "herregud"han måste ha missförstått hela grejen den där Bin Laden och dessvärre är han inte ensam om detta.Gud bevare oss från dessa "idioter".

Kram Mette

2009-01-15 @ 17:22:44
URL: http://finnotto.blogg.se/

Postat av: Odåga

Odåga kan vi kalla vem som helst som är en latmask, slacker eller glidare. Bin laden har för mycket på sin cv för att bara kallas odåga, han är en despot, galning, terrormästare. Vi i odåga är inga terrorister men vissa i bandet har drag som liknar ordbokens betydelse.

2009-10-07 @ 13:55:47

Postat av: ODÅGA

ODÅGA FINNS PÅ FEJSBOOK! Bli ett fan din fan!

2010-01-29 @ 09:20:00

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0