090126 Enbart Önskad

Enbart önskad är vad var och en av oss vill vara och kan vara. Jag har verkligen känt en längtan och önskat vart och ett av mina barn, faktum är att jag till och med skulle önska mig fler. Inget gör mig så fylld av glädje och kärlek som just mina barn. Tyvärr lever jag bara med ett av mina fyra barn, men det går inte en dag utan att jag tänker på hur var och en av dem har det, var de gör och vad de tänker om mig.


Att skiljas är jobbigt isig, men även när skilsmässan är så bra som en skilsmässa kan vara så kvarstår ändå att man inte lever tillsammans med sina barn hela tiden. Själv bor jag dessutom långt bort så vi träffas inte ens var vecka eller ens var annan vecka. Det finns så många stunder då jag verkligen önskar att det vore annorlunda. Stunder då jag även önskar att jag bodde kvar, trotts att jag vet att det inte var ett bra alternativ Men det jag önskar är att få finnas där för mina barn, finnas tillhands för dem.


Det jag kan hoppas är att de trotts avståndet kan känna att jag alltid finns där för dem, att jag alltid bryr mig, alltid tänker på dem och alltid skulle ställa upp för dem vad det än är. Ändå kvarstår faktum, jag finns inte där för dem i vardagen. Jag har övergivet dem i deras vardag. För detta kommer jag alltid att känna skuld och dåligt samvete. Det spelar sedan ingen roll att jag vet att jag och deras mamma har gjort vad vi kan för att göra det bästa av situationen. Skulden kvarstår, jag lämnade dem och deras mamma.


Det har snart gått tio och och jag har börjat lära mig leva med skulden, acceptera att jag känner den och ibland bemöta mina egna känslor med att jag trotts allt alltid finns och att jag gör vad jag kan. Men saknad går inte alltid att resonera med, jag saknar er grabbar. Så enkelt är det och för att jag lämnade er känner jag skuld.

Rösta på månadens blogg i rutan till vänster på första sidan! Läs mer!

Peter PC Carlsson

För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant?
bloggkoll

Kommentarer till Enbart

Postat av: fia

ja undrar om verkligen alla är önskade ??? en fråga jag jobbar hårt med .

må så gott.

2009-01-26 @ 16:37:59
URL: http://ajaxen.blogg.se/

Postat av: peter pc carlsson

Jo alla mina, det vara bara de jag skrev om.

2009-01-26 @ 16:55:15
URL: http://enbart.blogg.se/

Postat av: fia

ja det är klart dom är önskade . min fråge ställning va bara en allmän fråga om ämmnet . hoppas du inte missför står . det är en lycka att va önskad , ville bara spegla den andra sidan av att inte va det. att det är få för unnat som du skriver att även om dom är långt borta så finns du där för dom . det är en fint och önskar att alla barn fick känna detta . formulerade mig nog lite tokigt .ber om ursäkt för detta.

2009-01-26 @ 19:10:03
URL: http://ajaxen.blogg.se/

Postat av: ulle

Alla känner vi nog dåligt samvete och skuld gentemot svåra barn. Jag har kämpat länge för att inte känna så och vet ju att det inte är mitt fel att min dotter blev drabbad av den jäkla sjukdomen, men ändå känns det ibland så. Även dåligt samvete för att hennes bror blev åsidosatt under dom åren och det känns inte alls bra. Dina grabbar vet säkert att du alltid finns där för dom även om ni inte träffas lika ofta som ni vill.

2009-01-26 @ 19:17:48
URL: http://makrames.blogg.se/

Postat av: Jonas

Jag har mina två äldsta barn varannan vecka och bor 3 minuter från deras mamma. Jag tycker att jag träffar dom för lite så jag lider med dig.

Ha det gott! ;)

2009-01-27 @ 00:24:45
URL: http://jonashsvensson.se

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0