090601 Enbart Winner

Enbart vinnande blogg i Maj blev Pysans tankar med hela drygt 37% av rösterna. Pysans tankar går nu till årsfinal och får 150 kr till valfri hjälporganisation. Grattis till dig Pysan. Jag kommer att fortsätta att följa dig och din blogg, framförallt hoppas jag att du blir frisk.  Skänk gärna till hennes insamling på Cancerfonden!Som vanligt är de bloggar som deltar intressanta att läsa. Såväl vinnare som övriga nominerade bloggar är väl värda ett besök.


Nominera nu!
Nu börjar nominering till månadens blogg för juni månad. Nominera i komentarsfältet nedan. Detta går att göra fram till 15 juni. Vinnaren i varje Månadens får 150 kr till valfri hjälporganisation. Den blogg som vinner "Månadens Blogg" går till "Enbarts årsfinal" 2009 och vinnaren där kommer jag att bjuda på en middag på en restaurang i Stockholm. (På så viss blir ju jag också en vinnare ;-) Kan vinnaren och jag inte ses ger jag 1.000 kr till valfri hjälporganisation i vinnarens namn.


Det är enbart bloggar med ett innehåll som på ett eller annat sätt manar oss till eftertanke som kan vara med i tävlingen.


Peter PC Carlsson

För övrigt anser jag att Sverigedemokraternas åsikter och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant?

Kommentarer till Enbart

Postat av: Pysan

Oj.. tackar så mycket..

Vad glad jag blir.. Tackar så mycket för alla röster...http://pysan.wordpress.com/2009/06/01/tjohoo/Kram Pys

2009-06-01 @ 18:35:45
URL: http://pysan.wordpress.com

Postat av: Sarah

Vilken bra ideé med nomineringar och vinst till valfri hjälporganisation! Jag läser om en ung tjej som jag skulle vilja nominera! Det handlar om en tjej som varit/är drabbad av cancer och hennes kamp mot att återgå till det normala efter att ha blivit behandlad med cytostatika. Hon skriver så öppet och ärligt att det är svårt att inte fastna för henne! Hon heter Johanna www.johannamariams.blogg.se

2009-06-02 @ 10:27:41

Postat av: Svartängel

Hejsan! Jag skulle vilja nominera Vilsens blogg http://vilsen-vilsen.blogspot.com/

Det är en kvinna som har haft och har det otroligt tufft, men som ändå kämpar, överlever och lever samtidigt som hon ger hopp åt andra. Trots allt som har hänt och händer i hennes liv så visar hon glädje, mod och hopp.

2009-06-02 @ 14:09:54

Postat av: En bok om dagen

Grattis till vinnaren och tack till arrangören av Månadens blogg!Jag skulle vilja nominera bloggen "Mammann & AC/DC-pojken", som är oerhört tänkvärd och väldigt välskriven. Man hittar bloggen här:

http://www.mammann.se/index.php

2009-06-02 @ 17:12:48
URL: http://enbokomdagen.blogspot.com

Postat av: Mary

Jag vill göra detsamma som "En bok om dagen", nämligen nominera "Mammann & AC/DC-pojken" till månadens blogg.

Mammann berör och ger hopp om livet:

http://www.mammann.se/

2009-06-03 @ 09:45:51

Postat av: Lena

Halloj vännen,

Jag vill nominera bloggen "Ett djupt sår" http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.7110527. Där skriver L om livet efter upptäckten att hennes x har våldtagit och förbrukat deras dotter. Man får läsa om hur de går vidare och hur de kämpar sig igenom rättegångar osv. En mycket berörande blogg som ändock ger en gnista av glädje mitt i allt.

Kramis

2009-06-04 @ 23:15:12
URL: http://aforia.blogspot.com

Postat av: Anna

Hej!

Nu har jag ännu än blogg som jag vill tipsa om... :)

Väl mött i texten och trevlig midsommar!!http://gemiglivettillbaka.blogg.se/2009/april/det-var-en-lang-vag-dit.html

2009-06-19 @ 22:10:14
URL: http://miranna.se

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0