090330 Enbart Wanja 2

Enbart Wanja 2, eller Wanja igen! Nu framhärdar LO:s ordförande att hon blivit för bakom ljuset. Och nog är hon och styrelsen bakom ljuset. De har alltid ansvaret, oavsett vad Wanja Lundby-Wedin hänvisar till. Skulle det begråts brott så ska det polisanmälas. Skulle det begåts brott år efter år så är det styrelsens ansvar att beivra. Så hur du än vänder dig Wanja så har du din smutsiga byk därbak och den behöver tvätas.

Nu sägs det att förre VD:n skall betala tillbaks 20 miljoner av de 62 han skulle få. Med andra ord anses 42 miljoner vara ett rimligt pensionsavtal för en VD som har flera miljoner om året i lön. Åtminstonne för LO:s Wanja Lundby-Wedin. Undra vad den nya VD:n har? Undrar vad Wanja själv har?

En bra lön är alla världa. De som har en riktigt bra lön har rimligen råd att betala sin pensionsförsäkring själva. Skulle bolaget mot förmodan inte kunna hitta någon som kan ta jobbet för några miljoner om året (utan bonus och pensionsförsäkring). Ja då vet i fanken vart vi är på väg egentligen. Dags att köpa en aktie i vart företag och kräva talartid på bolagsstämmorna för att göra sin röst hörd.



Rösta på månadens blogg i rutan till vänster på första sidan!

Peter PC Carlsson
För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant?

Kommentarer till Enbart

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0