Enbart söndag 071202

Enbart en julstjärna fick komma upp, en tomte fick titta fram och en julduk. Det känns lagom. Varför denna julhysteri. Nej, detta kändes lagom. Vi bakade en satts med lussebullar och en sorts julgodis. Så nu kan julstämningen få infinna sig.

Det är så lätt att även stämningen går till överdrift, för mig slår det då åt fel håll och jag tappar all den positiva känsla som skulle förmedlas och kännas.

En julskiva har snurrat men inte en traditionell med julsånger utan med Richard Wolf, Decemberbarn. Skön, stämningsfull och fri från julhysteri. Efter den kunde Cornelis hjälpa till med ett befriande lugn. Små strategier i livet för att finna tillbaks, slå vinterångesten på käften. Ja, nu kommer jag nog att vara redo att möta ännu en vecka. Ska ställa in mig på mitt samtal på tisdag, samtalet med doktorn. Jag vet hur lätt jag har att falla i samband med dessa samtal. Jag vet inte om jag är redo men jag har i vart fall förberett mig mentalt.

Nej nu är det dags för en ny snus och sedan ska jag sätta mig och skriva om mitt CV. Jovisst, det finns tankar på att göra något annat, även om jag trivs med det jag gör. Kanske skriver jag mer om det en annan gång, men inte nu.

Ska bara avsluta med att jag ringde R i Ryssland idag, har inte kunnat nå honom på Skype under hela veckan så det var värt några tior. Inte helt enkelt alltid att ha sin bästa vän i Moskva. Nåväl så ser det ut och inget annat att göra något åt än att förhålla mig till.

Nu ska jag Enbart slappa en liten stund.

Peter PC Carlsson
Kommentarer till Enbart

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0