080127 Enbart hand

Enbart hand i hand vill jag vandra genom livet med dig. Känna dina fingrars fasta mjukhet i min stora hand. Älskar att känna värmen från dig strömma in i mig, genom mig och uppfylla mig. Enbart beröringen av din hand kan väcka mina känslor, väcka mig till liv bort från mitt slummer.

En hand så fylld av liv, så fylld av all den kärlek en människa kan ge, men också en symbol för kamp och som kan ta till våld. Våra känslor styr vår hand att smeka eller att slå, att bygga eller att riva, att peka finger eller att smeka till rätta. Min hand i din, din hand i min, varmt, ömt och mjukt.


Stora händer som kan vara trygga och starka eller skrämmande och hotfyllda. Min hand är din trygghet, din fasta punkt. Jag vill smeka och massera dig. Mina händer kan se, med hjälp av dem kan jag se, din kropp när jag rör vid den. Jag kan känna din sinnestämning när de omfamnar dig. Jag kan värma dig när du fryser och krama dig då du längtar.


Min hand är din, ta den och låt oss gå, låt oss ta  och vandra, känna leta och bearbeta varandra. Jag njuter av din hand i min, så varm, så len så skör. Så stolt jag känner mig när du håller i min. Så stolt att tillhöra dig, att vara ett tillbehör till dig, att beröra dig, att röra dig. Att höra till, att vara tillhörig, behörig att röra, att känna att smeka och röra. Så rör mig, berör mig, så ska jag tillhöra dig, höra till dig och lystra till dig. Jag hör till och känner mig lycklig.


Min hand på din kind och ord som ömt och varmt uttalar ditt namn: Fylld av längtan rör jag dig, tar jag i dig och handen brinner av längtan att vila på din kropp. Mina fingertoppar vill leka på din nacke, de vill känna hur du ryser av välbehag när de masserar ditt hår. Och älskling jag andas djupt och tar ditt huvud i mina händer, drar dig mot mig och kysser din panna. Du ler och jag pussar dina ögon, dina kinder och din hals.


Du sträcker ut din hand mot mitt bröst, lägger den där, flinka fingrar öppnar en knapp och så värmer du mitt bröst, mitt hjärta. Värmer det med din hand. Hjärtat bultar och du ler, lutar ditt hår mot min famn och jag tar in dig, omfamnar dig.


Tio fingrar som leker med din kropp, tio små fingrar som leker med min kropp. Så mycket känsel så mycket värme, så mycket utan ett ord, utan annat än händers beröring och fingrars lek och smek. Så varmt i mitt bröst, så varmt i min kropp. Är det längtan, är det lust eller välbehag jag känner. Gud vad skönt att bli berörd att bli vidrörd, om så än i fantasin.


Så älskade hand kom till mig, kom och rör vid mig, berör mig och rör vid mitt liv. Jag vill leva berörd, vidrörd jag vill bli rörd av dig. Vill att du rör mig och rör till mitt liv. Enbart vidrörd, rörd och berörd vill jag leva. Så rör, berör och gör mig rörd.


Enbart berörd


Peter PC Carlsson

Kommentarer till Enbart

Postat av: kirsten

OI!
Hver gang jeg er inne og leser i din blogg, blir jeg slått ut av dine følelserog dine ord!

2008-01-27 @ 16:05:06

Postat av: Annsingen

Vad vackert du skriver! Hittade hit genom Satus blogg..
Ha en underbar kväll!

2008-01-27 @ 16:35:10
URL: http://lillanslilla.blogg.se

Postat av: PC

Tack för era värmande ord. Det glädjer mig.

2008-01-27 @ 16:49:59
URL: http://enbart.blogg.se

Postat av: Satu

Beautyful! *jag får tårar*

och blir helt stum känns det som i allafall ett tag..

2008-01-27 @ 18:09:41
URL: http://satuelisa.blogg.se

Postat av: Anonym

att bli berörd...av en hand, av en känsla, av en upplevelse, av ett möte...borde vara allas rättighet...få förunnat att finna den hand som du beskriver...eller kanske bara jag som inte funnit den...fortsätter att beröras av dina texter...

2008-01-27 @ 20:58:26

Postat av: Mia

Jag blir kär i ditt språk *ler*
Kram Mia

2008-01-31 @ 13:50:37

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0