081102 Enbart Pumpa

Enbart Pumpans högtid är här. Redan som liten så undrade jag varför man odlade något som smakade så äckligt som just pumpa gör. Nu som vuxen vet jag ju varför. Det finns två skäl att odla pumpa, det ena är att få de goda fröna som läggs i lite grövre bröd. Det andra skälet är att använda dem till Hallowen. Alla helgons helg. Av någon anledning vill vi ha just pumpa att skulptera i denna helg. En del skulpturer blir dessutom som fantastiska konstverk.


Arnold Schwarzenegger tycker att Barack Obama borde pumpa. Men det är klart han menar ju då inte att han skall sitta och tälja i en grönsak utan att han skulle bygga sina muskler. Det är klart att en president behöver en stark hjärna, men på vilket sätt det blir bättre med en översväld kropp framgår inte. Men det är klart att en Terminator är kanske det som skall driva världens största ekonomi. Det verkar ju varit mottot för sittande president.


Ibland blir jag förvånad över en del resonemang. Vem kan på allvar kolla på Obama och beklaga sig över hans kropp. Obama skulle ju kunna kontra och säga att Guvenören Arnold och McCain ser onaturligt bleka ut, de har både färglös hy och färglös politik. Det vore åtminstone delvis sant :-)


Peter PC Carlsson

Inlägget är pingat på Intressant.

Se till att skänka en slant till barncancerfonden, som behöver pengarna bättre än någon av de bägge president kandidaterna. Gå in och läs om Maddes kamp mot cancern, hennes mammas beskrivning när hon lämnade jorden och hennes pojkväns varma ord. Ge sen ditt stöd till cancerforskningen. Länk Enbart gästblogg av Anne. Skänk en gåva till Barncancerfonden.
Kommentarer till Enbart

Postat av: Christa

Hej. Hittade hit via Dockmamman.

Det där med pumpor... Dom är fina och blir häftiga Halloween lycktor..

I övrigt är de hemska. Vi gjorde iordning två här hemma och innehållet STANK något fruktansvärt.

Det finns bilder på min blogg om du scrollar ner lite. Dottern tog till sin enorma viljestyrka för att klara av dom bilderna kan jag säga..



Kikar nog in här igen.. Trevlig blogg



Ha det gott

Christa

2008-11-02 @ 16:21:11
URL: http://hissen.blogg.se/

Postat av: Anita o Uno

Obama han sjunker inte så lågt som dom två "ung-hm-tupparna" Jag såg kommentarerna och då gick det upp för mej på riktigt att dom har ju inget bakom pannbenet.Inte klokt att leka så med människors tro och hopp om en bättre dräglighet.

MVH Anita

2008-11-02 @ 16:40:18
URL: http://unoett.blogg.se/

Postat av: Alina

Godagens! Hoppas då får en trevlig Söndag! :)

2008-11-02 @ 16:44:31
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Postat av: emelie

hejsan! haft en skön helg? kram

2008-11-02 @ 16:47:13
URL: http://stylebyemelie.blogg.se/

Postat av: soffie

Vad bra och intressant du skriver.

Oj jag är inte ett dugg insatt i USA s presidentval känns som det kvittar mej vem det blir fast så ska man väl inte tänka,

hoppas du haft en härlig helg.

2008-11-02 @ 18:39:05
URL: http://soffie69.blogg.se/

Postat av: Hontass

Hade det varit en äldre unge som sagt nåt sånt så hade jag skällt. Men det som kommer ur en 3-årings mun är ju så impulsivt att det bara blir kul.



Jag har till och med varit med honom till affären en gång när han absolut skulle köpa en ny mamma. Attans vad besviken han blev när det inte fanns någon.

2008-11-02 @ 18:43:39
URL: http://www.metrobloggen.se/hontass

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0