081018 Enbart Förlöjligande

Enbart förlöjligande är vad Katrin Zytomierska håller på med. Att hon får sparken från TV400 tycker jag egentlign är konstigt. De visste väll ändå vad de anställde. Hon har gjort sig känd för att slänga skit på allt och alla. Det var helt enkelt en elak programledare som TV400 ville ha, någon som kunde stå upp och vara lite tuffare en den alltid lika snälle Peter Jihde. Så kära TV kanal, ni fick ju precis det ni letade efter, ni fick det ni anställde. Svårt att anklaga Katrin för det.

Däremot tycker jag att hon är ganska hemsk och jag anser också att det var direkt olämpligt att kontraktera henne till kanalen. Men förvånade kan ni knappast blivit. Nu frossar kvällstidningarna i sitt eget hyckleri, inlägg efter inlägg om Katrin. Marcus Biro rasar, bloggvärlden rasar och hennes blogg lär fortsätta att vara en av de mer lästa och välbesökta. För i hycklarnas värld så drar man nytta av alla tillfällen som ges att slå när det passar och ställa sig in så fort det går.

Vi får det vi vill ha och kvällstidningarna fyller sina sidor med onödigt vetande. Katrin sitter hemma och slickar sina sår och fundera väll som bäst på om hela världen är judehatare, för uppenbart är man det när man går emot henne. Det är inte alltid lätt att vara Katrin Zytomierska skriver hon själv i sin blogg. Jag håller med, det är inte alltid lätt, framförallt om man inte tål kritik, och framförallt om man inte tål kritik till följd av att man förolämpar andra.

Nåja, för egen del har jag alltid en tröst jag brukar plocka fram när jag tycker att något är riktigt dumt. "Den siste idioten är ännu inte född". Så är det, det kommer att komma mer dumheter såväl från henne, TV400 som från Aftonbladet och Expressen. Symbios var ordet sa Bill Symbios var det sa Bull.

Peter PC Carlsson

Inlägget är pingat på Intressant.


Gå in och läs om Maddes kamp mot cancern, hennes mammas beskrivning när hon lämnade jorden och hennes pojkväns varma ord. Ge sen ditt stöd till cancerforskningen. Länk Enbart gästblogg av Anne.
Kommentarer till Enbart

Postat av: Hontass

För att kunna ge en sån form av kritik som hon gör borde man oxå kunna ta kritik!!



kram

2008-10-18 @ 14:34:10
URL: http://www.metrobloggen.se/hontass

Postat av: tess

Ja ja gillar henne inte... å de efter att ha hört henne i radion under sommaren... hon va väl typ sommarvikarie på en av kanalerna å nå dummare brud får man nog leta efter.. man ska inte säga så men alltså de va inte mycket hon visste eller kunde mer än att gapa å låta så mycket osm möjligt... trodde de kanske krävdes någon form av allmänbildning men icke... nä fy lika hon som sitter i morgonsoffan som e vår nya komiker MEde... HERREGUD de enda människan gör e å skrika så man orkar inte ens höra vad hon har att säga... fy bort med dessa trista medipersoner som inte tillför ett dugg... tyvärr... //Tess

2008-10-18 @ 14:36:05
URL: http://tess701.blogg.se/

Postat av: Siw

Ja a ni, har ni sett Alice i underlandet när hon träffar katten i trädet? Hon säger - Men! Jag VILL INTE träffa några fler dårar.

Katten svarar - Det är oundvikligt, världen är full av dom.

En underbar sen, tycker jag.

Kram!

2008-10-18 @ 15:07:20
URL: http://yllegarnets.blogg.se/

Postat av: CYKA

sv: Tack så mycket :) jaaa våldtäkt ska kännas

2008-10-18 @ 15:44:41
URL: http://cyka.blogg.se/

Postat av: Princess 55

Hej Igen!

Länge sedan sist.

Bloggvärlden finns på gott och ont. Har lämnat den för nu och koncentrerar mig på att skriva.

Kolla på www.poeter.se. Där kan du verkligen börja skriva små snuttar om allt. Du som vill skriva. Och alla som lägger in sina texter där och läser dina är så underbara.

Kram

Princess 55

2008-10-18 @ 15:51:05
URL: http://bokblogg.indoman.se

Postat av: CYKA

sv: Haha det var min kära vän som skrev det där ;) han är faktiskt alltid sådär så han är nog konstant full...

2008-10-18 @ 17:21:22
URL: http://cyka.blogg.se/

Postat av: Hontass

Tack peter för din kommentar. Jo han mår bra men han är öm och blå men mest chockad tror jag. fy fan säger ta bara



kram // sandra

2008-10-18 @ 17:51:10
URL: http://www.metrobloggen.se/hontass

Postat av: ina

joho! så mkt otrevligt händer medan andra människor har verkliga problem! pinsamt! tack för dina ord i kommentarer! blev så berörd!:)

2008-10-19 @ 15:02:43
URL: http://iinnaa.blogg.se/

Postat av: Anders

Det bästa är din slutkommentar om Bill och Bull! S

Den säger precist allt!



:-)



Mvh

Anders

2008-10-19 @ 19:12:41
URL: http://anderslandscape.blogspot.com/

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0