080928 Enbart Kändis

Enbart kändis och en av världens största skådespelare. Ja trotts att Jean Connery får anses vara det så hindrade det inte min vän från att undra vem han var. Det är sant min gode vän vet sällan någonting om kändisar. Så när vi var ute i förra veckan så satte vi oss i baren precis bredvid Michael Nykvist och en vän till honom. Så jag böjer mig fram till min kompis och säger med lagom låg röst "Bara så att du vet så sitter vi bredvid en av Sveriges bästa skådespelare, Michael Nykvist!"

Nu var det min tur att bli förvånad för det visade sig att de kände varandra. Här har jag känt min vän i tjugoår och han har aldrig sagt att han kände Michael Nykvist. Nå klart att det alltid skall finnas tillfällen att bli förvånad. Min vän har ingen aning om några kändisar inom filmen, men han är kompis med Michael Nykvist.

Så där satt vi fyra grabbar och drack öl och vin. Eftersom min vän och Micheal kom igång och prata så bekantade jag och Michaels kompis oss med varandra. Det visade sig att killen tidigare under dagen gjort sitt livs affär. Han hade sålt konceptet Ladies Night. Så han var nu både rik och full.

En liten stund senare sa vi hejdå till Michael Nykvist, men först hann jag fråga om han sett Jonas Gardell stå på balkongen och vinka? Jonas skrev om filminspelningen av Lisbeth Sallander där Michael spelar Mikael Blomkvist. Han skrev att han skulle stå på balkongen och vinka. Jag fick inget svar bara ett leende.

Jag ser fram emot filmen och är säker på att jag inte kommer att se den med min vän. Han kan nämligen konsten att prata ner vilken film som helst.


Peter PC Carlsson
Inlägget är pingat på Intressant.

Gå in och läs om Maddes kamp mot cancern, hennes mammas beskrivning när hon lämnade jorden och hennes pojkväns varma ord. Ge sen ditt stöd till cancerforskningen. Länk Enbart gästblogg av Anne.
Kommentarer till Enbart

Postat av: petra

Hej!

Jag har läst böckerna av Stieg Larsson om Salander och Blomqvist! Ska bli väldigt intressant att se filmerna!Böckerna var välidigt bra och jag hade svårt att läsa slut på de sista efersom det är absolut den sista boken han gjorde lite separtionsproblem att släppa boken hmmm, jag gillar hans sätt att skriva. Men boken är färdig läst och nu är det är dags för nya böcker.

Vilken trevlig upplevelse att få ta en öl med en av Sveriges bästa skådisar, har du möjlighet igen så tar jag gärna en plats vid bordet jag med!Hör av dig lova det!!!!

Jag kommer snart skriva ett gäst inlägg hos dig om erbjudandet fortfarande gäller.

och du det är helt Ok att vinna en cappucino! Det är görgött som vi värmlänningar säger!!

ha en det så gött!

Petra



2008-09-28 @ 23:49:09
URL: http://karlbergsblogg.blogg.se/

Postat av: biggan

ja jag har läst hennes blogg. sorgligt, man tar åt sig väldigt. har även skickat in pengar

ha en bra dag kram biggan

2008-09-29 @ 07:23:39
URL: http://www.metrobloggen.se/biggansblogg

Postat av: tess

Tack... ja har haft en fin helg.. trots att ja mått lite visset... //Tess

2008-09-29 @ 09:16:27
URL: http://tess701.blogg.se/

Postat av: Anne

Kul inslag om Michael Nykvist...

Jag träffade honom i Lundsbrunn när vi var där ett gäng tjejer på SPA. De spelade in ARN filmen och Lundsbrunn var fullt med artister i riddarrustningar och ett antal statister som sprang i korridorerna.

Vi fattade att vi hamnat mitt i ett tillfälligt filminspelningshem.

På kvällen satt vi och åt god middag alla tjejerna

och in kommer Michael med en överförfriskad kompis.

Vi språkar lite mellan borden och Michael ursäktar sig så mycket för sin frispråkiga vän.

Vi tyckte det var lite kul. Han ville bara vara med oss för vi hade så kul...no hard feelings...

Tänk dig själv 15 snygga babes i våra bästa år..ha, ha..

Han var oerhört artig och när vi senare satt i salongen vid kaffet ursäktade han sig igen för att hans kollega var lite för berusad, tackade för sig och önskade oss en trevlig kväll.

Vi skrattade gott och fortsatte äta mumsiga praliner, kaffe med avec och goda drinkar!

2008-11-12 @ 00:32:52
URL: http://levaidag.blogg.se/

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0