090114 Enbart Manlig

Enbart manlig är målet, är vår norm att vara. Så vi manliga män, vi skall spänna våra muskler och visa vår manlighet. Tuffa killar får snygga tjejer, nej det är ingen myt det är sant. Visa dig tuff och kaxig och du har en fördel i att få kvinnor. Mjuka killar göre sig icke besvär. Oavsett alla jämställdhetsdebatter, och snack om att vi vill ha mjukare killar så attraheras kvinnor av män, av manliga män.


Som man skall man vara manlig i sin kropp, i sitt beteende och man skall vara självsäker. Det är ingen åsikt, det är en observation. Kvinnor tänder på män som tar för sig, som vet vad de vill. Det har inget med jämställdhet att göra, det har med attraktion att göra. En man som vet vad han vill är attraktiv. Den man som dessutom har lärt sig vad en kvinna tycker om har än fler fördelar.


Så ni manliga män, lär er kvinnornas önskemål. Lär er vad de vill ha, lär er hur ni ger komplimanger och lär er att bekräfta och ge uppmärksamhet. Sen är världen er. Jag vet hur jag fångar en kvinna och hennes intresse. Jag kan inte lova att hon blir förälskad i mig men jag kan lova att hon finner mig intressant om jag vill det.


Livet är fullt av koder, av olika små sätt att visa oss för varandra. Att vara manlig är attraktivt om det kombineras med medkänsla och ömsinthet. Koder vi kan använda för att fånga eller bli fångade av den vi gillar.


Jag är en man, en stor man. Mina ben är som stockar, min bringa är stor, min hjäsa är kal. Allt detta är manligt, liksom mina stora händer men även min lite för runda mage. Det är manligt. Jag är en man, en man som borde trivas i min kropp, som borde trivas med den jag är. En man som kan attrahera, som vet hur jag kan smickra och tillfredsställa. En man. Men jag är inte tuff. Jag har aldrig kämpat på de tuffas arena, men jag har kämpat och vunnit på de självklaras arena. Självsäkra män. Jag är en av dem.


Med en manlig styrka, med en manlig självsäkerhet följer krav på en kvinnlig ödmjukhet, en kvinnlig känslighet. Jag hoppas att jag uppnår den en dag. Att jag kan vara finkänslig nog att känna de gränser de önskningar som aldrig uttalas. En modern man, det är vad jag vill vara. En man med bibehållen manlighet och med en ökande känslighet. Så vill jag vara, bara så, enbart så.

Peter PC Carlsson

Intressant?
För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna och cancern skall bekämpas! 

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant?
bloggkoll 

Kommentarer till Enbart

Postat av: helen

Oj....ja det är inte lätt att stå pall för alla krav.

Som kvinna ska man vara.....

medveten om sitt utseende/fast absolut inte för medveten.

Du ska vara snäll/fast absolut inte för snäll.

Du ska vara stark/fast absolut inte för stark.

Du ska vara lite hjälplös/fast absolut inte för hjälplös.

Du ska vara tillåtande/fast du måste ställa krav.

Du ska vara sexig/Fast absolut inte för sexig.



Jag skulle kunna skriva hur många rader som helst här.

Konstigt att man och kvinna lever ihop och står ut med varann överhuvudtaget.



Ja samhället är fullt av dolda "regler" över hur vi ska vara och bete oss till vår egen fördel och för "fortplantningens" skull :-)



Kram

2009-01-14 @ 16:30:20
URL: http://gussilago.bloggagratis.se

Postat av: Skogshuldran Titti

Håhåjaja! Inte lätt att vara MAN, minsann. Egentligen är det nästan konstigt att inte fler män lider av personlighetsklyvning...

2009-01-14 @ 18:15:04
URL: http://skogshuldran.bloggagratis.se

Postat av: Johbur

Hej! Intressant blogg, tack! Som jag ser det är det osjälvsäkra kvinnor dessa manliga män lyckas snärja, och frågan är varför osjälvsäkra tjejer är så intressanta? Jag tror dock det är minst lika vanligt att kvinnor faller för mjuka män. Sällan jag själv kommit i kontakt med den andra sorten om inte sent eller desperat på krogen. Själv har jag turen att förälska mig i de mjuka och känsliga. En människas känsloliv är vad som inspirerar mig, inte hårdvaran.



Jag fortsätter läsa...



/Johbur



som skriver om att ta sig tillbaka till livet efter förlusten av två för tidigt födda tvillingdöttrar:

www.johbur.blogspot.com

2009-01-14 @ 21:20:44
URL: http://johbur.blogspot.com

Postat av: Hilda

Ja jag håller med om mycket av det du skriver. Det ligger mycket sanning i det. FÖr mig handlar det förmodligen om att jag behöver en människa med god självkänsla men FRAMFÖRALLT någon med humor.



Jag satt i, något som liknade, en anställningsintervju häromdagen med en kvinna i min egen ålder. Även där är ju självklart självsäkerheten med även ödmjukheten det som gör henne till en människa jag kan tänka mig att arbeta med. Självinsikt, självkänsla,ödmjukhet, spänning och humor det tror jag tillsammans blir ett bra recept.

2009-01-14 @ 22:20:14
URL: http://hildazheaven.blogspot.com

Postat av: Mette

Kvinnor i fertil ålder är som honor i allmänhet.Vi vill ha en hane som är den allra bästa gentiskt för avkommans skull.Den hane som har den finaste dräkten och den skönaste stämman och som "brusar"upp sig.

Kram Mette

2009-01-15 @ 17:29:24
URL: http://finnotto.blogg.se/

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0