090121 Enbart World

Enbart world, ja en hel värld satt och lyssnade. Det var så det kändes. Nästan som att det var en välregiserad Hollywood-produktion. Den amerikanske hjältepresidenten talade både till nationen och för att ena en hel värld mot ett yttre hot. De yttre hoten var globaluppvärmning och allt som sker i finanskrisens spår. Obama har i hela kampanjen inför presidentskapet både adresserat problem men också målande beskrivningar vad han vill uppnå. Känslan han lämnar hos åhörare även på denna sidan Atlanten är hopp.


Jag kan inte annat än känna med den avgående och djupt impopuläre president Bush. Där sitter han på sin sista dag som president och framför honom står Barack Hussein Obama och håller ett enande tal inför 2 miljoner samlade amerikaner. Amerikaner som sätter sitt hopp till honom, hopp om att han skall komma med förändringar. Det är inget annat än ett stort och djupt misstroende mot George W Bush. Alla har vi väntat, inte bara på att Obama skall tillträda utan också på att Bush skall försvinna. Nu börjar han sitt förändringsarbete, change.


Jag delar inte alls det flera tidningar har skrivit om att det var ett försiktigt tal. Det var ju ett väldigt enande tal både för en nation och också för the World. Hoppet lever och stärks, det kommer att ske förändringar och vi sitter alla och väntar på dem.

Rösta på månadens blogg i rutan till vänster på första sidan! Läs mer!

Peter PC Carlsson

För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant?
bloggkoll

Kommentarer till Enbart

Postat av: fia

ja han har inte så liten press på sig , fast han är ju ändå bara en människa , men inte så bara , för han verkar vara en sund sådan iallfall det jag har sett hitills . tur att hoppet finns.

2009-01-21 @ 18:47:03
URL: http://ajaxen.blogg.se/

Postat av: Anonym

TACK, det var snällt sagt.

Håller med om att Obamas tal verkligen inte var försiktigt!

2009-01-21 @ 22:57:20

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0