090310 Enbart Möjligt

Enbart möjligt är det fortfarande i en vecka, att visa sin omsorg, att visa att du har ett par tior över att hjälpa andra som drabbats av cancer. Den 16 Mars stänger den insamling jag startat emot cancer hos Barncancerfonden. Redan efter en månad nådes målet 100.000 kr. nu återstår ca 4.000 kr till det nya målet 120.000 kr. Var och en av er som läser min blogg har gjort vad ni kunnat, skänkt era slantar. Många av er flera gånger, tack, tack. Men trotts det saknas det 4.000 kr. Vi har nu en knapp vecka på oss att ge stöd till de drabbade som Madde, Tim, Lena och Sabrina.


Kanske hjälper vårt stöd, våra pengar dem, kanske inte. Men vi gör vad vi kan för att bidra till att bekämpa cancern. Framförallt hjälper det dem som ännu inte drabbats, sådana som du, jag och våra barn. Det är för oss forskningen behövs. Jag hoppas verkligen att vi kommer attt nå målet och få in ytterligare några tusenlappar.


Så just nu har jag två kampanjer jag hoppas att så många som möjligt vill bidra till. Skänk en hundring, en tjuga för cancerforskningen och skriv ett brev till den katolska biskopen i Sverige, [email protected]. Ber honom att gå emot vatikanen som bannlyst den våldtagna lilla nioåriga flickan och hennes mamma för att hon gjort abort.


Ibland räcker det inte att tyst samtycka, ibland skall vi göra vår röst hörd och skrika rakt ut. Nu är det nog!


Det är just vad det är. Nog. Kopiera detta inlägg eller länka hit från din blogg. Nu skall vi sända minst 1.000 mail till katolska kyrkan. Här kommer ett mailförslag.


"Rädda liv Anders Arborelius!

I Brasilien är abort förbjudet med två undantag, vid våldtäckt och vid fara för kvinnans liv. Uppenbarligen gäller inte detta barn. Onsdagen den 4 mars gjorde den våldtagna nioåriga flickan abort på inrådan av läkarna. Flickan har våldtagits sedan sex års ålder av sin styvfar. Nu riskerade det nioåriga barnet att dö av graviditeten och mamman samtyckte till aborten. Den katolska kyrkan bannlyste flickans mamma och läkarna medan pappan fått förlåtelse.


Redan detta är illa nog, dessvärre backade Vatikanen upp beslutet genom kardinal Giovanni Battista Re, chef för den romersk-katolska biskopskongregationen.


Jag förväntar mig nu att Katolska kyrkan i Sverige genom dig Biskop Anders Arborelius agerar och visa att den Katolska kyrkan i Sverige inte ställer sig bakom denna bannlysning utan tvärt om försvarar rätten för ett våldtaget nioårigt flickebarn att få leva.

Skriv till [email protected]"



Peter PC Carlsson

Nominera gärna en eftertänksam blogg till Enbart Månadens för Mars. Nominering sker till 15 mars. Därefter kan man dagligen rösta på sin favorit, månaden ut.

Intressant?  För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna och cancern skall bekämpas

Kommentarer till Enbart

Postat av: ulle

Har länkat och mailat och hoppas fler gör likadant.

2009-03-10 @ 18:40:24
URL: http://makrames.blogg.se/

Postat av: Najnaah

Länkat, skickat och klart. Jag brukar hata när folk kommer med sin "reklam" till sina bloggar, men du fick bli ett undantag.

2009-03-10 @ 21:31:10
URL: http://najnaah.com

Postat av: attis

Gomorron. Jag mailade igår kväll när jag läste ditt inlägg. Ska länka oxå.

2009-03-11 @ 07:51:30
URL: http://attisblogg.blogg.se/

Postat av: Cecilia

Jag skrev ett inlägg i min blogg om din insamling samtidigt som jag själv skänkte pengar. Ett måste för alla som läser din blogg tycker jag!!

2009-03-11 @ 08:31:47
URL: http://cilla-cecilia.blogspot.com/

Postat av: Häxstickade mamman i Jämtland

Goddagsen min bloggvän, länge sedan jag hört nått från dig i min blogg, jag förstår att inte tiden räcker till så är det här med...



Jag har åter igen skrivit om ditt inlägg hos mig och lånade text av dig, jag hoppas att det inte gör nått, du får i så fall säga ifrån/Kramar

2009-03-11 @ 11:57:12
URL: http://stickmonster.bloggagratis.se/

Postat av: Lena

Grrrrr jag blir så jävla förbannad över kyrkans makt. Jag har kopierat delar av ditt inlägg och lagt ut på min blogg men dessförinnan skickade jag ett förbannat mejl med lite av mina ord och mycket av dina till den svenska katolska kyrkan. Jag hoppas nu att det blir fler än 1000 st. Att de blir överösta av arga mejl. Tack vännen för att du tar upp sådana här saker och förstås för alla andra triggande inlägg!

Kramis Lena

2009-03-11 @ 22:20:07
URL: http://aforia.blogspot.com

Postat av: Lena

Ops, glömde säga att jag skänkte pengar oxå.

kramis Lena

2009-03-11 @ 22:26:04
URL: http://aforia.blogspot.com

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0