080822 Enbart Noshörningspartiet

Enbart Noshörningspartiet NP fick mig att skratta så att tårarna rann idag på morgonen. Efter en liten stund slösurfande fann jag något av det roligaste jag läst på länge. Ett enfrågeparti. Till skillnad från Sverigedemokraterna SD som vill kasta ut invandrare så vill NP släppa in noshörningar i städerna. Framförallt Spetsnoshörningen.


Ledsen, men jag håller inte med om detta heller (skrattar så att tårarna rinner). SD och NP kanske skulle slå sig samman under parollen "Kasta ut och släpp in!". Men det känns lite förolämpande mot NP. De verkar ju bara för att att noshörningar inte skall diskrimineras. SD är liksom tvärt om för en diskriminering, ja inte av noshörningar dock... haha


Tänk att politik kan vara så kul. Jag brukar trösta mig själv när jag mött en "galning" med att än är inte den siste idioten född. Det är alltid lätt att ha ett förenklat och snävt perspektiv. Bygg om städerna så att noshörningar får plats för att de skall slippa att bo på savanen. Jo det står faktiskt så. Eller se till att minska invandringen så att vi som redan bor här får jobb och bostäder. Visst kan man ta ett perspektiv där enbart en fråga lyfts fram. Det kan vara populistiskt och locka väljare men har inget med ett ansvarsfullt politiskt parti att göra. Något som de flesta människor ändå är förnuftiga nog att inse.


Peter PC Carlsson

Inlägget är pingat på Intressant.
Ytterligare ett kul inlägg, Enbart Pingvin
Kommentarer till Enbart

Postat av: Nina

Jag har ett förslag; släng ut SD och låt dem smaka på vad många av våra invandrare fått känna på, innan de kom hit.



Jag är redan med i Fucket... men på nya jobbet vill de nog att jag ska byta Fuck :) Men... jag gör som vanligt som jag behagar och vill.



Ska kolla din länk till NP... och se om jag också får skratta lite. Sedan är det webbdesign för hela slanten. Attans, vilken rivstart på kursen. Jag har ju knappt tid att blogga... juh!

2008-08-22 @ 09:25:59
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/

Postat av: Johan Henriksson

Det var jag som gjorde hemsidan. hoppas ni gillare.

2008-08-22 @ 09:32:21
URL: http://noshorningspartiet.tk

Postat av: H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. Anne von Porat

ja men det är klart att de ska släppas in. Nu kommer jag inte riktigt ihåg hur en noshörning såg ut.

2008-08-22 @ 09:48:30
URL: http://veckomagasinet.se

Postat av: H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. Anne von Porat

ja men det är klart att de ska släppas in. Nu kommer jag inte riktigt ihåg hur en noshörning såg ut.

2008-08-22 @ 09:48:31
URL: http://veckomagasinet.se

Postat av: yannii.blogg.se

Haha eller hur? Jag såg ju inte ens vem som satt i bilen eftersom det var mörkt och han bländade mig med sina ljus, men han kan ju ha varit från ett land där de kör vänstertrafik, jag vet inte. Jag hoppas det, annars är han ju bara helt pantad! :) Men snacka om trafikfaror ... Och visst, rondeller är ju inte så himla knepiga, men jag är rädd varje gång eftersom det finns folk som inte vet hur man kör! De kör som de vill i rondeller.. även om man själv vet hur man ska köra så går det ju inte att alltid vara på den säkra sidan :P

2008-08-22 @ 13:00:04
URL: http://yannii.blogg.se/

Postat av: Uli/Rakotozafy

Tack så mycket för din kommentar och ditt rätta svar på min "historiska fråga". Och nu ska jag ägna mig uppmärksamt åt din blogg, för den verkar vara minst sagt mycket läsvärd.

2008-08-22 @ 19:11:48
URL: http://ulisquizzes.wordpress.com

Postat av: Tobias Lindgren

Du kanske ska sätta dig in i Sverigedemokraternas politik istället för att häva ur dig lögner, förtal, fördomar och andra felaktigheter.



http://gruegranskar.blogspot.com/2008/01/sd-ett-parti-fr-invandrare.html

2008-08-22 @ 19:19:02

Postat av: Peter PC Carlsson

Tobias. Det är glädjande att du läser min blogg. Att påst att Sverigedemokraterna är ett parti för invandrare..... ja det tycker jag inte ens att jag behöver kommentera.



Demagoger och duktiga talare kan alltid fånga massorna. Men det är just det jag är rädd för. SD står för en människosyn och politik som jag starkt ogillar. Att du inte tycker om det jag skriver förstår jag, men SD är ett parti som bygger på främlingsfientlighet.

2008-08-22 @ 21:58:17
URL: http://enbart.blogg.se/

Postat av: annarkia

Haha, så träffande liknelsen mellan SD och noshörningspartiet är!

2008-08-24 @ 23:58:55
URL: http://annarkia.blogg.se/

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0