081202 Enbart kopierat

Enbart kopierat och några tankar efter att ha läst. Jag läser regelbundet Annes blogg "levaidag". Igår skrev hon om hur hon reagerat när hon hörde sin dotters namn Madeleine Deckert. Radiointervju finner du i förra inlägget.

Utdrag ur "Levaidag"...
"Om ni även vill höra intervjun med Peter Carlsson idag i Radio Väst så kommer den här. Radio Väst; Kan ju nämna att gråten kom ohejdat när mitt barns namn uttalades, precis som att hon kanske är här någonstans i närheten.....Det gjorde ont, så ont, men syftet var gott, så jag tar det.

Får väl inse att min känslighet kommer att öka för var dag det närmar sig jul..... Jag och Christine har gråtit ikapp idag per telefon...av julkonserten på TV4, min lilla gumma saknar sin lillasyster....det är ju Madde som ska stå på scen och sjunga nu ju!!! Så här är sorgens ansikte "ups and downs" hur positiv man  än är ute bland folk.....

 
http://www.gt.se/nyheter/1.1388414/100-000-kronor-till-minnet-av-madeleine"

 

Påverkar andra
Det vi gör, det vi säger påverkar andra. I bästa fall är vi medvetna om det och vi påverkar till något gott. Men oftast vet i vart fall inte jag om hur eller ens varför det jag gör påverkar andra. När jag satt i radio-intervju igår kan jag knappast säga att jag förstod att det var en intervju som skulle vara svår att höra på för Anne (Madeleins mamma).

Att leva mer känslig, mer uppmärksam på vår omgivning, på oss själva är ett viktigt mål isig.

Men finkänslig tänker jag inte bli. Så du som nu läser detta, ja, just du. Du vet vad du kan göra (om du inte redan gjort det) klicka på länken till barncancerfonden och skänk 100 kr eller vad du vill skänka. Pengar som behövs.

Peter PC Carlsson


Inlägget är pingat på Intressant.

För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna och cancern skall bekämpas. 
Skänk en gåva till
Barncancerfonden. Eller kolla på Enbart Gåvor! Läs gärna inlägget om Tim som kämpar och om Madde som inspirerar. Mina länkade läsare.
Kommentarer till Enbart

Postat av: annie

hur kan man dagarna i ända hålla koll på vad som påverkar folk eller inte? jag älskar att påverka folk när jag inte vet om det. men jag anser att det är deras egna val att välja om dom tänker bli påverkade. hur ska jag annars kunna slappna av i min vardag om jag hela tiden ska tänka på hur folk påverkas?

tack för en bra blogg peter!

2008-12-02 @ 18:45:59
URL: http://annelieberg.blogg.se/

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0