090928 Enbart Annorlunda

Enbart annorlunda känns det just nu. Annorlunda men bra. Det var länge sedan jag skrev och tydligen hade jag ett behov av att koppla bort bloggen ett tag. Den höll mer och mer på att bli en blogg där jag lät mig styras av vad andra ville och önskade. Ingen skugga över alla er som tänkt, tyckt och aktivt bidragit till bloggens utveckling. Tvärt om är jag tacksam för den. Men någonstans på vägen tappade jag lite av det som var min anledning till att skriva.


Jag började att skriva för att jag behövde tänka och strukturera. Nu går jag tillbaks till det. Bloggen är för min skull och det är för mitt eget välmående som jag skriver. Samtidigt hoppas jag på att det finns några ute i cybervärlden som reflekterar och reagerar över det jag skriver om. Dock kommer jag inte att vara så aktiv längre. Troligen varken med att skriva själv och än mindre med att bevaka och kommentera på ett så stort antal andra bloggar som jag tidigare har gjort.


Tidigare har jag alltid svarat i era egna bloggar när ni lagt kommentarer hos mig. Det kommer jag inte att göra i samma utsträckning längre. Kommentarerna från mig kommer ni att få där ni skrev dem. Ursäkta men så blir det just nu.


Jag fortsätter heller inte med Månadens blogg för tillfället. Det har varit fantastiskt att få tipps på en rad kvalitativa bloggar, men det innebär samtidigt att jag bara får fler och fler bloggar att bevaka. För tillfället kommer jag inte att göra det. 


Tills vi hörs igen!

Peter PC Carlsson

För övrigt anser jag att Sverigedemokraternas åsikter och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant?


RSS 2.0