090609 Enbart Fredsaktivister

Enbart några fredsaktivister är vi som beger oss iväg på en resa till Berlin. Glatt sänder vi mail och peppar varandra inför vår stundande resa om ett par dagar. Nedan ett kort utdrag ur ett av våra mail. Hoppas att du förstår den ironi som texten flödar av.

"Vad jag förstått har muren rivits. Detta bekymrar mig något. Vid mitt senaste besök för 19 år sedan fanns fortfarande delar av detta kommunistiska mästerverk kvar. Jag och min son har fina minnen från hur vi gemensamt hamrade på denna dåliga kopia av sin kinesiska motsvarighet. Jag hade därför sett fram emot att åter få användning för min småländska muskelkraft och min hammare.


Då muren nu tycks nedmonterad av kapitalistiska fanatiker för att bygga något så banalt som bostäder, köpcentra och diverse parker, ja det upprör mig. Vad i all sin dag skall vi nu banka på. Dessvärre finns inte ens Erich Honecker kvar att gå lös på, inte heller den något fryntligare Helmut Kohl sägs vara mottaglig för ett par slag..


Satan i gatan vi skulle rest till Gaza istället där har de förstått vikten av kultur och rest en liten barriär för oss gamla fredsaktivister att få banka på. Nå det får bli en annan gång istället."

Peter PC Carlsson
Glöm inte att nominera till juni månads blogg.

För övrigt anser jag att Sverigedemokraternas åsikter och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant

Kommentarer till Enbart

Postat av: Anders

Haha... kul skrivet, tror du träffar något där visst!

2009-06-10 @ 23:19:41
URL: http://www.anderslandscape.blogspot.com

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0