090329 Enbart Wanja

Enbart Wanja och ett fåtal till förstår inte fadäsen som LO:s representanter har gjort när de godkänt förre AMF vd:ns pensionsavtal. Lurad, grundlurad ansåg hon sig blivit. Det känns meningslöst att kommentera. Fortfarande har inte en enda journalist ställt den för mig självklara frågan. "Hur mycket trodde du att du beviljade honom i pension, hur mycket tycker du skulle vara ok?"


Med fingrarna i syltburken eller som i detta fall med rumpan bar så är det lättare att vara efterklok, att beklaga sig på att hon blivit lurad eller värst av allt att hon inget visste. Bägge fallen är ett starkt underbetyg till LO:s representanter i styrelsen och framförallt till Wanja personligen. Tyvärr blir jag inte förvånad, egen intresset ljuger inte. Men det är tragiskt att en organisation som skulle kunnat agera (men aldrig höljt sin röst i frågan på allvar) inte tagit uppgiften på större allvar. För det kan man knappast påstå sig ha gjort. Med en handfull representanter i styrelsen är det ingen som brytt sig om att ta reda på vad den person som är satt att styra har för avtal.


Ansvar, det är inte bara något man får det är också något man förtjänar och ska leva upp till. Undra vem som vill ge Wanja extra ansvar nu? För vilka förklaringar hon än har så har hon brustit i sin roll som styrelseledamot. Just VD:ns villkor och uppgifter är styrelsens mest grundläggande uppgifter att styra över. Vi kan ju bara hoppas att andra uppgifter inte sköts lika ansvarslöst oavsett om det gjorts ideellt eller med ersättning.


Rösta på månadens blogg i rutan till vänster på första sidan!

Peter PC Carlsson
För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna och cancern skall bekämpas!

Gör ENBART som favorit på Nyligen  Intressant?

Kommentarer till Enbart

Postat av: Amanda

Första gången jag är inne här och kikar men en riktigt bra blogg så hit lär jag titta in fler gånger. ^^

2009-03-30 @ 10:16:21
URL: http://creyla.blogg.se/

Postat av: Malin

Förstår mig inte på hur de värderar människor, då en del får allt, andra inget... önskar dig en fin måndag! Kramiz M

2009-03-30 @ 11:45:28
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Postat av: Amanda

Trodde aldrig man skulle behöva stå på sig så bara för att man fått ett sjukt barn men tydligen ska det bråkas om allt. Tur man iaf har lite skinn på näsan. :o)

2009-03-30 @ 15:15:44
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0