081220 Enbart Beundrad

Enbart beundrad märkte jag igår att jag var. Det pep till i min mobil och efter en stund kollade jag vem som skrev och vad. Lite lagom ointresserat öppnade jag textmeddelandet från ett okänt telefonnummer. Orden var lite förvånande "Tack för senast. Jag är kåt på dig!" Jaha, så någon är kåt på mig. Men vem och varför tacka för senast. Om jag nu skulle vara otrogen så vill jag åtminstone själv veta om att jag är det. Hmm, det blev till att gå till Eniro och snabbt slog jag in telefonnumret.


Svaret kommer genast, Stefan i Skellefteå. En person jag inte ens vet vem det är. När jag förstod att det inte var någon som drev med mig utan det var ett SMS menat för någon annan så kunde jag inte annat än att skratta. Tänk om Stefan skulle skicka ett meddelande till sin älskarinna. Han kanske sitter än och vänta och är kåt. För något svar fick han ju inte. Jag menar det är ju lite långt till Skellefteå.


Ibland är det farligt med att vara för grov och för snabb i kommunikationen. Undra om Stefan har märkt att han skickade sitt meddelande om sin egen kåthet till fel person? Jag förväntar mig inte att han ringer upp och ber om ursäkt, det skulle liksom bli än mer pinsamt. "Ja hej, jag heter Stefan. Har du fått ett SMS av mig? Vad det innehåller? Hmmm, ja, jo, det.... nej det var inget, hej då". Eller vad skulle den stackaren säga? Men du kan vara lugn Stefan, jag har redan raderat ditt SMS.


Ibland korsas vägarna med okända människor. För ett antal år sedan var det en man som ringde och stönade, flämtade och erbjöd sig att komma och ha sex med min flickvän. Detta pågick några gånger tills jag blev arg, och ringde upp tillbaks. Uppgav att jag var polis och att vi hade fått in en anmälan för sexuellt ofredande. Efter en stunds bad jag honom sitta lugnt kvar eftersom vi hade en bil på väg för att hämta upp honom. Snubben ringde aldrig mer några sexsamtal till min flickvän.


Undrar hur det går med engagerade och upphetsande SMS från den gode Stefan? Förhoppningsvis finner han utlopp för sina erotiska drömmar hos någon annan än mig. Jag antar att det blir en annan innebörd av gubbsjuk annars om han ger sig på en gubbe som mig ;-)

Peter PC Carlsson

P.S. Kopiera gärna idén om att skänka en get till Carl Bildt. Länka hit så att andra kan göra det.

Intressant?
Sprid på alla sätt du kan för att nå målet för Sveriges största blogginsamling för barncancerfonden.
För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna och cancern skall bekämpas! 

Kommentarer till Enbart

Postat av: Hontass

Stackars Stefan :) Du kunde ju ha skrivit ett porrigt svar till honom i alla fall ;)

2008-12-20 @ 19:28:04
URL: http://hontass.blogg.se/

Postat av: Bitte

Hahahahahaha jag har själv lyckats att skicka sms till fel person dock inget snuskigt. Numera är jag dock ganska noga med att kolla vem jag skickar till men så klantig som man är så skickade jag ändå fel i förra vecka.Man får vara försiktig med vad man skriver.

2008-12-20 @ 19:35:52
URL: http://bitteohl.blogg.se/

Postat av: Mr Sex Sweden

Vad synd att han bodde så långt bort. Undrar hur han ser ut:))

2008-12-20 @ 20:02:47
URL: http://mrsexsweden.blogg.se/

Postat av: Nathalie

Sv: Ja, jag tycker också om pilleri med bilder och bloggen. Skulle vilja ha förmågan att hantera photoshop...

2008-12-20 @ 20:25:25
URL: http://nacoo.blogg.se/

Postat av: Nina

Kunde kanske blivit kul om du svarat denna Stefan... :)

2008-12-20 @ 21:55:43
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/

Postat av: Cecilia

Hahaha...stackars Stefan. Själv har jag fått liknande sms fast en lite mer nertonad variant typ "Jag tycker om dig". Blev självklart ledsen när jag upptäckte att det inte var menat till mig då jag blev jätte-glad över detta sms.

2008-12-21 @ 09:10:09
URL: http://cilla-cecilia.blogspot.com/

Postat av: Häxmamman

Haha, ja du det kan bli så där ibland, har drabbat mig en gång, skickade ett fint sms med lite Hmhm så fick jag tillbaka från en tjejkompis -Tack för inbjudan men jag tackar Nej Ler



Min sambo fick en kväll en inbjudan om att han blev inbjuden på räkor och vin och lite Hmhm av en kompis Ler



Bara för några dagar sedan så fick han halv två på natten

-När ska vi börja porra på riktigt?



Det visade sig vaa från min äldsta dotter som skulle skicka till sin pojkvän Fniss men säg inget vi har inte avslöjat än att hon skickat fel Ler





NU får du ha en riktigt God JUl, det har varit sällan jag varit in och läst men jag har inte haft någon dator/Många julkramar till dig

2008-12-23 @ 11:40:38
URL: http://stickmonster.bloggagratis.se/

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0