081116 Enbart Ångbastu, Del 3 Lust

Här kommer tredje delen i en djupt erotisk dröm jag haft för ett litet tag sedan. Läs först Del 1,  Del 2 innan Del 3 nedan sedan Del 4 .
-------------

Han står där och ser på mig, ler och hans ögon har en glans av kåthet. Lusten rusar runt i min kropp. Framför mig ser jag en stor grov lem på en välformad manskropp. I  mitt knä ser jag den vackra kvinnans läppar gång på gång glida upp och ner längs min allt mer lustfyllda lem. Jag sluter ögonen, drar in några andetag och greppar mannen framför mig. Min högra hand tar ett ordentligt grepp runt roten av hans svettiga lem. Jag böjer mig blundandes fram och min vänstra hand klatschar till hans stenhårda stjärt. Genast borrar jag in naglarna i hans skinka, han skricker till av smärta men slutar genast då jag öppnar min mun och omsluter hans grova lem.

Det känns som tiden stannar och allt blir tyst när jag omsorgsfullt och hårt suger, suger och slickar så som jag själv vill bli behandlad. Jag suger hårt och onanerar honom samtdigt. Hans lem pulserar och han närmar sig snabbt. Under honom ligger en tjej och har just onnanerat klart. Hennes ljud tänder oss som om allt vill explodera. Ångan  tycks tätna och jag har svårt att höra annat än just det pyssande ljudet, mina egna sug och smack ljud. Svetten rinner från min panna och hans lem smakar salt.

Bredvid har paret bytt ställning och medan hon fortsätter att smeka min lem har hennes man lirkat sig djupt in i henne. De ligger så stilla, enbart små gnuggande rörelse får henne att kvida av njutning. Hennes bröstvårtor har svält och står djupröda rakt ut.

Mannen vid dörren har gått tillbaks och smeker sin pojkvän över hans brunbrända, håriga bringa. Det droppar svett och luktar allt mer kön. Jag känner hur det rycker i hans lem när han är på väg i en ordentlig orgasm, jag saktar in och suger allt mjukare låter honom hållas nära, onanerar sakta med enbart mina läppar kvar runt hans olon. Han stönar och rör sig jukandes mot mitt huvud. Jag håller emot, det är jag som bestämmer, Min vänstra hand flyttas från hans nu välklösta stjärt till hans välformade mage. Ju mer han trycker emot mina läppar ju hårdare river jag honom över rutmönstret.

Det blir för mycket han kommer i en skällvande orgasm. Jag känner satsen genom min hand som kramar roten om hans ståtliga lem, hur den sköljer igenom hans organ och forsar ut och in i min mun. Jag biter lätt i hans olon och kroppen skälver. Han faller mer eller mindre ihop och hans pojkvän följer honom ner i ångan.

Tjejerna stönar och jag ser hur deras lust har stegrats och hur de har lekt med sig själva eller varandra när jag varit upptagen. En av dem kommer nu fram och kysser mig intensivt. Mannens sperma blandas av våra tungor. Jag torkar min mun och fortsätter att kyssa henne.

Mer och mer försvinner jag in i en allt tätare dimma av lust, jag kysser, kramar och smekar men utan att veta med vem. Bastudörrren öppnas på nytt men paret vänder och går ut igen. Någon fnissar, andra stönar själv har jag böjt mig ner över kvinnan som så länge och skönt sugit min lem. Hennes man fortsätter att sakta stöta djupt in i henne. Hennes ögon är glansiga av kåthet och det rinner saliv och könssafter från min lem. Jag tar tag i en av tjejerna och placerar henne i en 69 över kvinnan som lekt med min lem. Tjejens kön hamnar precis ovanför hennes ansikte, hon sträcker tungan och når lagom upp till en svullen klitoris och djupröda blygdeläppar. Läppar jag snart skall låta omsluta min mandom. De skall strax krama och suga livet ur min lem. Strax över ansiktet på kvinnan som först tänt min gnista.

Synen får mina knä att vika sig och jag sjunker ner mot den sensuella föreningen av mun och blygdläppar. När två munnar får leka både med varandra och med ett kön så stiger lusten allt högre. Vi kysser varandra allt mer intensivt och växlar med att njuta av det kön som finns framför framför oss. Vi hör tjejen närma sig och jag för upp två fingrar som jag trycker hårt mot området med G-punkten. I takt med hennes allt mer höga ljud ökar jag trycket och gnuggar allt mer. Plötsligt exploderar hon i en riktigt ljudlig orgasm. Hon sjunker ner över kvinnan och det rinner vätska ur hennes kön. Stönande och med ryckningar i stjärten ligger hon kvar.

Jag tvekar men när jag ser ner i kvinnans ögon så säger de att jag skall ta tjejen som ligger över henne. Jag Böjer mig ner och låter min svulna mandom gnidas in av könssafter. Tjejen gnyr och lyfter lätt på stjärten så att hennes blygdläppar särar sig och jag millimeter för millimeter kan trycka in min lem. 


... fortsätter senare.


Peter PC Carlsson

Inlägget är pingat på Intressant.

Webbtest Expressen, Otrohet, Aftonbladet

Kommentarer till Enbart

Postat av: Hontass

Det här är bara så underbart! Du skriver helt suveränt och med en känsla som oj oj oj.....



Nu är jag smittad och ingen man hemma ;)

2008-11-16 @ 17:58:50
URL: http://www.metrobloggen.se/hontass

Postat av: Dockmamman

Nu kommer jag in i igen och babblar i din blogg...



Ska jag vara ärlig ifrån min sida så var inte det här nått som jag tyckte om...



Om jag ska säga sanningen så tyckte jag att det var äckligt...



Förlåt mig, men jag vill bara hålla mig till sanningen, du vet ju att jag är som jag är...



Idag är det svårt att ens äta för jag tänker på mina j*vla morbröder, inte det de har gjort mig men mina två barn...



Jag kräks och kräks vid varje måltid, det är som om när jag stoppar i maten så är det som om halsen fylls av det där äckliga varma spermierna...



Det måste bort bort...



När jag skriver hos dig så låter det som om vi måste ha ett dåligt intimt liv min sambo och jag, men så är det inte, men mitt förhållande är på lika villkor...



Mitt ex, ja jag kallar det våldtog mig om han inte var otrogen, så jag har levat med ända till för 8 år sedan med att tro att alla kvinnor har haft det lika...



Tänk dig vilken chock den dagen då jag upptäckte att man kan leva ett liv med det andra könet och ha det bra på alla håll och kanter...



Förlåt, du skriver otroligt bra men som sagt du vet ju min mening och hur det är och varför jag har det tänkande...



Kram från mig som är som jag är...

2008-11-17 @ 06:45:40
URL: http://stickmonster.bloggagratis.se/

Postat av: CYKA

sv: Visst är det lycklig kärlek, och den är tillåten. Men inte utan att såra min bästa vän.. :(

2008-11-17 @ 12:30:16
URL: http://cyka.blogg.se/

Postat av: KelocC

Nice blogg :)

2008-11-17 @ 12:34:40
URL: http://kelocc.blogg.se/

Postat av: Malin

Oppppps!!! Mina kinder är alldeles varma & röda..

2008-11-17 @ 15:33:29
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Postat av: Siw

fniss

2008-11-17 @ 18:11:26

Postat av: stella sweden

jeeezuuus...att du vågar!!!

very nice...

2008-11-17 @ 21:18:52
URL: http://enlitenj-ablogg.blogspot.com

Postat av: vindensmelodi

Ja, oj,,, jag vet inte hur jag ska bete mig,,, eller hur jag ska sitta :-)) :-)) Ops,,,

2008-11-18 @ 10:24:53
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/

Kommentera Enbart här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0